Închide meniul

„A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros

Viviana Moraru Publicat: 14 mai 2024, 20:07

Reclamă
„A fost uitată! Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros

Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros, nu a întârziat să apară. Presa din întreaga lume a analizat invitaţiile acordate de organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu va avea ocazia să revină în acest an la turneul pe care l-a câştigat în 2018, şi a mai bifat alte două finale. Românca nu a primit wild-card din partea organizatorilor nici pentru calificări.

Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros

Francezii de la RMC Sport au fost surprinşi de faptul că Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros, date fiind rezultatele înregistrate de româncă pe zgura de la Paris. Aceştia au notat că fostul lider WTA a fost „uitat” de către organizatorii Grand Slam-ului francez. Nici Emma Răducanu, şi nici Caroline Wozniacki, nu au primit wild-card la Roland Garros.

„Dacă vor mai exista retrageri, Emma Răducanu, câştigătoarea de la US Open 2021, va trebui să treacă prin calificări. Românca Simona Halep, care revine în competiţii după suspendare, a fost, de asemenea, uitată”, au transmis francezii.

„Niciun motiv de bucurie pentru Halep, Wozniacki şi Răducanu”, au titrat şi americanii de la tennisuptodate.com, care menţionează că românca se pregătea intens pentru o eventuală participare la Grand Slam-ul francez, dat fiind faptul că a accepta să joace şi la turneul din Maroc, de săptămâna viitoare.

Reclamă
Reclamă 4

În această săptămână, Simona Halep va evolua la Trophee Clarins, un turneu de 125 WTA. Românca se va duela cu McCartney Kessler, în primul tur. Partida se va disputa miercuri, fiind amânată din cauza ploii. Acesta va fi al doilea meci bifat de româncă, după revenirea în circuit, cauzată de suspendarea pentru dopaj.

Simona Halep nu va juca la Roland Garros!

Simona Halep nu va juca la Roland Garros. Fostul număr 1 WTA este prezentă la Paris, acolo unde va evolua săptămâna aceasta la turneul WTA 125 Trophee Clarins, dar nu va avea şansa de a juca şi la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Organizatorii francezi au anunţat lista jucătorilor şi jucătoarelor care vor beneficia de wildcard pe zgura pariziană.

Reclamă

Pe lista organizatorilor se află şase jucătoare din Franţa, o jucătoare din Australia şi una din Statele Unite ale Americii. Franţa, Australia şi SUA au un parteneriat prin care acordă invitaţii jucătorilor din ţările respective.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe tabloul masculin. Şase jucători francezi, un australian şi un american au beneficiat de invitaţii. Dominic Thiem, dublu finalist la Roland Garros, care şi-a anunţat retragerea din tenis la finalul acestui sezon, nu a primit nici el o invitaţie din partea organizatorilor. Caroline Wozniacki şi Emma Răducanu, alte foste câştigătoare de Grand Slam, nu a primit nici ele invitaţii.

Simona Halep nu se află nici pe lista cu wildcard-uri pentru calificări. Atât la feminin, cât şi la masculin, francezii au acordat invitaţii pentru conaţionalii lor.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și