Închide meniul
VIDEO

Andrey Rublev, eliminat în turul 3 de la Roland Garros! Rusul şi-a ieşit din minţi şi a oferit scene incredibile

Alex Masgras Publicat: 31 mai 2024, 18:49

Reclamă
Andrey Rublev, eliminat în turul 3 de la Roland Garros! Rusul şi-a ieşit din minţi şi a oferit scene incredibile

Andrey Rublev, eliminat în turul 3 de la Roland Garros! Rusul şi-a ieşit din minţi şi a oferit scene incredibile

Andrey Rublev, în timpul meciului din turul 3 de la Roland Garros 2024 / Profimedia

Andrey Rublev a fost eliminat în turul 3 de la Roland Garros. Al şaselea favorit al turneului de pe zgura pariziană a fost învins în minimum de seturi de Matteo Arnaldi, locul 35 ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul s-a impus cu 7-6(6), 6-2, 6-4, după 2 ore şi 35 de minute de joc şi a obţinut prima victorie a carierei în faţa unui jucător din Top 10 ATP.

Andrey Rublev, eliminat în turul 3 de la Roland Garros! Rusul şi-a ieşit din minţi şi a oferit scene incredibile

Dublu sfertfinalist la Roland Garros, în 2020 şi 2022, Andrey Rublev a fost de nerecunoscut în meciul cu Arnaldi. Rusul a făcut o mulţime de greşeli şi în setul al treilea a oferit o scenă incredibilă.

După un retur extrem de slab pe al doilea serviciu al italianului, trimis direct în fileu, Rublev a început să se lovească cu racheta direct în genunchiul piciorului stâng. Imaginile surprinse de eurosport.ro sunt şocante:

Reclamă
Reclamă 4

Rublev rămâne astfel cu 10 sferturi de finală în turneele de Grand Slam, nereuşind până acum să depăşească această fază a competiţiei în cele patru turnee majore. În ceea ce îl priveşte Arnaldi, italianul va juca în premieră în optimi la Roland Garros, asta după ce anul trecut, la prima participare, s-a oprit în turul secund.

Pentru un loc în sferturi, Arnaldi se va duela cu câştigătorul duelului dintre Zhizhen Zhang (44 ATP) şi Stefanos Tsitsipas (9 ATP).

Reclamă

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova de la Roland Garros

Ana Bogdan a eliminat-o pe Anastasia Pavlyuchenkova şi şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Roland Garros. Românca de pe locul 64 WTA s-a calificat în turul 3, lucru pe care îl mai reuşise la Openul francez doar în 2021.

Bogdan a învins-o în turul doi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, numărul 22 mondial şi cap de serie 20, scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 38 de minute.

Pentru Ana Bogdan, aceasta a fost prima victorie în faţa sportivei din Rusia. Pavlyuchenkova se impusese în primele trei întâlniri directe, la Shenzhen 2019, Wimbledon 2021 şi Adelaide 2024 şi cedase, în total, 9 game-uri!!

În turul următor, Ana Bogdan o va întâlni pe favorita 15, Elina Svitolina (Ucraina, 19 WTA). Cele două sportive au mai fost adversare o dată, în Billie Jean King Cup, tot în 2024. Bogdan s-a impus atunci cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:02

Cornel Dinu a făcut praf un tricolor înainte de România – Olanda! Motivul pentru care nu mai vrea să îl vadă în teren

8:57

Novak Djokovic a scăpat de dureri înainte de Wimbledon 2024: „Sunt foarte fericit”

8:39

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024: „O noapte lungă la Munchen”

8:36

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și