Închide meniul

Andrey Rublev fost eliminat de la Roland Garros. Lorenzo Sonego a produs o revenire de senzaţie în turul 3

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 18:26

Andrey Rublev fost eliminat de la Roland Garros. Lorenzo Sonego a produs o revenire de senzaţie în turul 3

Andrey Rublev a fost eliminat de la Roland Garros

Andrey Rublev, la Roland Garros / Hepta

Andrey Rublev a fost eliminat de la Roland Garros. Lorenzo Sonego a produs o revenire de senzaţie în turul 3. Numărul 7 ATP a condus cu 2-0 la seturi, dar jucătorul italian a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se califice în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu victoria de vineri, Lorenzo Sonego, numărul 48 ATP, revine în optimile de finală ale turneului de pe zgura pariziană, după ce a ajuns în această fază a competiţiei şi la ediţia din 2020.

Andrey Rublev fost eliminat de la Roland Garros în turul 3

Partida de pe Suzanne-Lenglen nu a început deloc bine pentru Lorenzo Sonego. Andrey Rublev a reuşit break-ul încă din debutul meciului şi s-a impus cu 7-5 în primul set, după 49 de minute.

După setul al doilea, lucrurile au devenit îngrijorătoare pentru italian, care a pierdut setul în doar 29 de minute, fără să câştige vreun game. Cu toate acestea, Sonego nu a cedat şi a fost autorul unicului break al setului trei, pe care l-a câştigat cu 6-3.

Setul patru a început cu un break realizat de italian, care era pe val după câştigarea setului anterior. La jumătatea setului patru, Rublev a reuşit rebreak-ul, iar setul a ajuns în cele din urmă la tiebreak. Acolo, cei doi au mers cap la cap până la 6-5, fără minibreak-uri, diferenţa fiind făcută de ultimul punct, câştigat de Sonego pe serviciul rusului.

Reclamă

În setul decisiv, ambii jucători au fost nevoiţi să salveze câte două şanse de break ale adversarului. La 4-3, Rublev a pierdut din nou pe propriul serviciu, iar Sonego a profitat de prima şi singura minge de meci pentru a obţine calificarea în optimile de finală, după 3 ore şi 45 de minute de joc, scor 5-7, 0-6, 6-3, 7-6(5), 6-3.

În ceea ce priveşte întâlnirile dintre cei doi jucători, aceasta a fost a doua victorie a lui Sonego, raportul întâlnirilor directe în acest moment fiind 2-2.

În turul următor, Lorenzo Sonego îl va întâlni un alt jucător din Rusia. Karen Khachanov, locul 11 ATP, va fi adversarul italianului. Khachanov a trecut vineri de Thanasi Kokkinakis (108 ATP), scor 6-4, 6-1, 3-6, 7-6(5).

Reclamă 4 / 0/3

Jannik Sinner a fost eliminat de la Roland Garros

Joi, Jannik Sinner, locul 9 ATP, a fost şi el eliminat de la Roland Garros. Italianul a pierdut în faţa germanului Daniel Altmaier, care s-a impus în cinci seturi, scor 6-7(0), 7-6(7), 1-6, 7-6(4), 7-5.

Cap de serie numărul 8, Sinner a avut şansa de a închide partida în setul patru. Italianul a condus cu 5-4 şi a servit. După două mingi de meci ratate, Altmaier a făcut break-ul şi a reuşit să trimită în tiebreak setul pe care avea să îl câştige.

La finalul decisivului, Sinner şi-a recuperat break-ul pierdut la jumătatea setului, dar a urmat un game foarte slab pe propriul serviciu, ceea ce a dus la un rebreak al lui Altmaier.

Cu germanul la serviciu, Sinner a salvat patru mingi de meci, dar nu a reuşit să profite de cele trei mingi de break pe care le-a avut la dispoziţie. La capătul unui game foarte lung, cu mingi spectaculoase, Altmaier a obţinut calificarea în turul al treilea. La final, Altmaier a izbucnit în lacrimi, în timp ce publicul de pe Suzanne-Lenglen îi striga numele.

În turul trei, Daniel Altmaier îl va întâlni pe bulgarul Grigor Dimitrov, cap de serie numărul 28. Dimitrov a trecut în turul al doilea de finlandezul Emil Ruusuvuori (46 ATP), scor 7-6(4), 6-3, 6-4, după 2 ore şi 44 de minute.

Recomandări
  • Andrey Rublev a fost eliminat de la Roland Garros
  • Lorenzo Sonego a revenit de la 0-2 la seturi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și