Închide meniul

Aryna Sabalenka, eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani! Surpriză uriașă la turneul din Franța

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 20:52

Reclamă
Aryna Sabalenka, eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani! Surpriză uriașă la turneul din Franța

Aryna Sabalenka, eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani

Aryna Sabalenka / Profimedia

Aryna Sabalenka a fost eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani! Mirra Andreeva s-a calificat miercuri în semifinale la Roland Garros după ce a învins-o pe belarusa Aryna Sabalenka, numărul 2 mondial, în trei seturi, 6-7 (5/7), 6-4, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirra Andreeva, locul 38 mondial, a obţinut prima sa calificare în semifinalele unui turneu de Mare Şlem.

Aryna Sabalenka, eliminată de la Roland Garros de o jucătoare de 17 ani

Următoarea sa adversară va fi o altă jucătoare surprinzătoare, italianca Jasmine Paolini (15 WTA), care a eliminat-o miercuri pe kazaha Elena Rîbakina, locul 4 mondial, în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, notează agerpres.ro.

Cealaltă semifinală le va opune pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, şi jucătoarea americană Coco Gauff, numărul 3 mondial.

Novak Djokovic se operează la genunchi, după accidentarea de la Roland Garros!

Novak Djokovic se operează la genunchi, după accidentarea suferită în optimile de finală de la Roland Garros 2024. Sârbul s-a accidentat în partida cu Francisco Cerundolo şi s-a retras din turneu înaintea sfertului de finală pe care trebuia să îl dispute cu Casper Ruud.

Reclamă
Reclamă

Sârbul a anunţat că a suferit o ruptură de menisc la genunchiul drept, lucru care l-a determinat să ia decizia de a se retrage.

Potrivit lequipe.fr, Novak Djokovic se va opera în cursul zilei de miercuri, la Paris. Francezii anunţă că Nole poate merge la doar câteva ore după intervenţia chirurgicală, dar va avea nevoie de aproximativ trei săptămâni de repaus.

Toată această situaţie este la limită pentru fostul lider mondial, deoarece turneul de la Wimbledon începe pe 1 iulie. Rămâne însă de văzut cât de repede se va recupera sârbul, mai ales că el are un obiectiv extrem de important setat în această vară.

Reclamă

Pe 27 iulie încep Jocurile Olimpice de la Paris, iar titlul olimpic este singurul titlu important care îi lipseşte lui Novak Djokovic din palmares. Djokoivc nu s-a ferit niciodată să îşi exprime dorinţa de a participa la Jocurile Olimpice şi de a câştiga medalia de aur, astfel încât va face tot posibilul pentru a fi apt la Paris.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și