Închide meniul

Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 9:52

Reclamă
Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

Aryna Sabalenka, în timpul meciului cu Mirra Andreeva, din sferturile de finală de la Roland Garros 2024 / Profimedia

Aryna Sabalenka a avut probleme medicale la Roland Garros. Dubla campioană de la Australian Open s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de pe zgura pariziană. Ea a fost învinsă de Mirra Andreeva, jucătoarea de 17 ani din Rusia care va juca pentru prima oară într-o semifinală de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei cu Andreeva, Sabalenka a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele zile de la Paris.

Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

Vizibil diminuată fizic în sfertul de finală pierdut miercuri la Roland Garros, nr.2 mondial Arina Sabalenka a explicat târziu în noapte că suferea „de mai multe zile de stomac”, informează AFP.

„Mi-a fost rău fizic pe teren astăzi. Am fost foarte bolnavă în ultimele zile, cu o problemă de stomac, deci a fost complicat”, a spus Sabalenka într-o declaraţie publicată pe site-ul WTA, potrivit agerpres.ro.

„Problema asta durează de câteva zile. Am făcut totul pentru a o gestiona”, a adăugat ea, precizând că nicio clipă nu s-a gândit să abandoneze.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu mă lupt mereu până la capăt. Trebuia să continui, să sper că voi găsi o cale să mă simt mai bine”, a adăugat ea.

În timpul meciului, ea a luat de două ori un medicament, dar în final a cedat în trei seturi, 6-7 (5/7), 6-4, 6-4, în faţa rusoaicei Mirra Andreeva, în vârstă de 17 ani, care s-a calificat în semifinale la turneul de tenis de la Roland Garros.

După înfrângerea sa, Sabalenka a fost scutită de conferinţa de presă obligatorie „din cauză medicală”, dar natura problemelor sale nu a fost precizată.

Reclamă

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş. Românca va juca într-un demonstrativ de senzaţie, care se va disputa la Cluj.

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel. Cei doi vor întâlni perechea Steffi Graf – Andre Agassi. Soţii Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de titluri de Grand Slam. 22 au fost obţinute de Steffi Graf, iar 8 de către Andre Agassi.

„Totul e gata, ne vedem în zece zile”, a anunţat directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă pe Instagram. El a publicat şi o fotografie alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Patrick Ciorcilă e implicat în organizarea acestui eveniment unic în România. Este pentru prima oară când Steffi Graf şi Andre Agassi vin în România.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:21

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 din Austria sunt ACUM în AntenaPLAY

11:14

Charles Leclerc a dat cărţile pe faţă, după incidentul de la Barcelona! Ce a spus despre relaţia cu Carlos Sainz

11:10

Adrian Georgescu, despre circuitul unde are loc Marele Premiu al Austriei: Spielberg, scena vitezei din munți

10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și