Închide meniul

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, victorii categorice la Roland Garros! Cu cine se vor duela în turul trei

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 16:58

Reclamă
Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, victorii categorice la Roland Garros! Cu cine se vor duela în turul trei

Aryna Sabalenka şi Elena Rîbakina, victorii categorice la Roland Garros

Aryna Sabalenka, în timpul unui meci de la Roland Garros/ Profimedia

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina au obţinut victorii categorice la Roland Garros. Cele două s-au calificat în turul trei al Grand Slam-ului de la Paris, după ce au trecut în două seturi de japoneza Moyuka Uchijima, respectiv de olandeza Arantxa Rus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul zilei a şasea de la Roland Garros a fost puternic afectat de ploaia de la Paris, mai multe partide fiind amânate sau reprogramate pentru vineri.

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, victorii categorice la Roland Garros

Elena Rybakina, campioana din 2022 de la Wimbledon, a învins-o cu 6-3, 6-4 pe Arantxa Rus, locul 50 WTA, după ceva mai mult de o oră de joc, şi o va întâlni în runda următoare pe câştigătoarea meciului dintre croata Petra Martic şi belgianca Elise Mertens.

Aryna Sabalenka, laureata ultimelor două ediţii ale Openului Australiei, semifinalistă anul trecut la Roland Garros, a avut o misiune uşoară în faţa lui Moyuka Uchijima (83 WTA), de care a dispus cu 6-2, 6-2, tot după ceva mai mult de o oră de joc.

Următoarea adversară a lui Sabalenka va fi spaniola Paula Badosa, locul 139 WTA, care a fost la un moment dat locul 2 mondial. Paula Badosa a eliminat-o joi pe kazaha Iulia Putinţeva (39 WTA) după un meci de trei seturi, 4-6, 6-1, 7-5.

Reclamă
Reclamă 4

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Ons Jabeur s-a calificat în turul 3 la Roland Garros! Jucătoarea din Tunisia a făcut spectacol la al doilea turneu de Mare Șlem al anului și a trecut în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-3, de columbianca Maria Camila Osorio (77 WTA), în timp ce alte meciuri au fost anulate din cauza ploii.

Jabeur s-a impus după un meci de aproape două ore, niciuna dintre jucătoare nereuşind vreun as, tunisianca având 4 duble greşeli, adversara ei 6.

În runda următoare, Jabeur o va avea ca adversară pe învingătoarea din partida care le opune pe canadianca Leylah Fernandez (34 WTA, favorită nr. 31) şi chinezoaica Wang Xiyu (61 WTA), notează agerpres.ro.

Reclamă

Meciurile programate iniţial pe terenul Simonne-Mathieu şi pe terenurile anexe de la Roland Garros au fost anulate miercuri din cauza ploii, a anunţat Federaţia Franceză de Tenis.

În timp ce ploaia a căzut continuu la Roland Garros, „nu vor fi reluări ale meciurilor astăzi (miercuri) pe terenul Simone-Mathieu şi pe terenurile anexe”, a indicat FFT într-un comunicat de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:00

LIVE TEXTSpania – Georgia 2-1. Rodri, gol controversat! Lamine Yamal, assist superb pentru Fabian Ruiz

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

22:42

„Ce jucător este!” Harry Kane, fascinat de golul fabulos al lui Jude Bellingham: „Cel mai frumos din istoria Angliei”

22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și