Închide meniul

Borna uriaşă atinsă de Novak Djokovic, după victoria de la Roland Garros! La ce capitolul l-a depăşit pe Rafael Nadal

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 21:42

Reclamă
Borna uriaşă atinsă de Novak Djokovic, după victoria de la Roland Garros! La ce capitolul l-a depăşit pe Rafael Nadal

Borna uriaşă atinsă de Novak Djokovic, după victoria de la Roland Garros

Novak Djokovic, în timpul unui meci/ Profimedia

Borna uriaşă atinsă de Novak Djokovic, după victoria din turul secund de la Roland Garros a fost dezvăluită de specialişti. Liderul ATP a făcut un meci perfect contra lui Roberto Carballes Baena şi a obţinut biletele pentru turul al treilea al Grand Slam-ului de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a obţinut a 94-a victorie a sa pe tabloul principal de la Roland Garros. Grand Slam-ul de la Paris a devenit astfel turneul ATP la care Nole a înregistrat cele mai multe victorii, în întreaga sa carieră, alături de Australian Open.

Borna uriaşă atinsă de Novak Djokovic, după victoria de la Roland Garros

Cifrele lui Novak Djokovic sunt uluitoare, sârbul ţintind al 25-lea trofeu de Grand Slam, la actuala ediţie de la Roland Garros. Sârbul este campionul en-titre de la Paris, după ce anul trecut l-a învins Casper Ruud, în trei seturi.

Totodată, pe lângă numărul record de victorii înregistrate pe zgura de la Paris, Novak Djokovic a obţinut a 19-a calificare în turul trei de la Roland Garros. Niciun alt jucător din Era Open nu a atins această bornă impresionantă la Grand Slam-ul parizian, Rafael Nadal reuşind să se califice în turul trei de 18 ori, în timp ce Roger Federer de 16 ori.

Reclamă
Reclamă 4

În turul al treilea de la Roland Garros, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul partidei dintre Gael Monfils şi Lorenzo Musetti.

În acest an, Novak Djokovic nu a câştigat niciun titlu. La Australian Open, sârbul a fost învins în finală de Jannick Sinner, iar în sezonul de zgură, a fost eliminat în semifinalele de la Monte Carlo de Casper Ruud, în turul secund de la Roma de Alejandro Tabilo şi în semifinalele de la Geneva de Tomas Machac.

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat în turul 3 la Roland Garros. Sârbul l-a învins pe jucătorul clasat pe locul 63 ATP, Roberto Carballes Baena, cu 6-4, 6-1, 6-2.

Reclamă

Novak Djokovic se află în căutarea celui de al patrulea trofeu la Roland Garros. Sârbul a cucerit Grand Slam-ul francez în anii 2016, 2021 şi 2023.

Djokovic a cucerit 24 de turnee de Grand Slam în carieră, deţinând recordul all-time. Spaniolul Rafael Nadal se află pe locul 2 în acest clasament, cu 22 de turnee de Grand Slam cucerite. 14 dintre acestea au fost la Roland Garros.

Djokovic se află pe primul loc şi în topul câştigurilor all-time din tenis. Sârbul a obţinut premii în valoare de peste 182 de milioane de dolari. Pe 2 în această ierarhie este tot Rafael Nadal (cu peste 134 de milioane de dolari din tenis). Pe 3 e Roger Federer, cu peste 130 de milioane de dolari.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și