Închide meniul

Casper Ruud, a doua finală consecutivă la Roland Garros! Norvegianul a trecut fără emoţii de Alexander Zverev

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 22:44

Casper Ruud, a doua finală consecutivă la Roland Garros! Norvegianul a trecut fără emoţii de Alexander Zverev

Casper Ruud, a doua finală consecutivă la Roland Garros!

Casper Ruud, după victoria în faţa lui Alexander Zverev / ProfiMedia

Casper Ruud s-a calificat în a doua finală consecutivă la Roland Garros. Finalist şi în 2022, Ruud a trecut în penultimul act de Alexander Zverev, scor 6-3, 6-4, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimul act al turneului de pe zgura pariziană, Casper Ruud îl va întâlni pe Novak Djokovic, cel care a trecut în semifinale de Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial.

Casper Ruud, a doua finală consecutivă la Roland Garros! Norvegianul a trecut fără emoţii de Alexander Zverev

Începutul partidei de pe Philippe Chatrier a fost echilibrat. Mai întâi, Zverev şi-a pierdut serviciul, după care a reuşit rebreak-ul. Germanul a avut însă nevoie de cinci mingi de break pentru a câştiga pe serviciul adversarului. Din nefericire pentru acesta, Ruud a reuşit un nou break, după care nu a mai cedat pe propriul serviciu şi s-a impus cu 6-3 în primul set.

În setul secund, Ruud a avut emoţii doar în al patrulea game, atunci când a fost condus cu 0-40 şi a salvat trei mingi de break. Ulterior, norvegianul a reuşit un break alb la 3-3, după care a câştigat şi setul secund, cu 6-4.

În setul al treilea, Casper Ruud nu a mai ridicat piciorul de pe pedala de acceleraţie. În 32 de minute, norvegianul s-a impus cu 6-0 şi a obţinut calificarea în ultimul act pentru al doilea an la rând.

Reclamă

Novak Djokovic – Casper Ruud, finala Roland Garros 2023

Casper Ruud revine în finala turneului de la Roland Garros pentru al doilea an la rând. În 2022, norvegianul a pierdut duelul cu Rafael Nadal, cel care a cucerit al 14-lea titlu de pe zgura pariziană după ce s-a impus cu 6-3, 6-3, 6-0.

În ultimul act din acest an, Ruud îl va întâlni pe Novak Djokovic, cel care a trecut în semifinale de Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. Dacă pentru Ruud, finala din acest an va reprezenta a treia finală de Grand Slam a carierei, Novak Djokovic ajunge în ultimul act al unui turneu major pentru a 34-a oară.

Finala de la Roland Garros îi va pune faţă în faţă pe Djokovic şi Ruud pentru a cincea oară. De fiecare dată, Djokovic s-a impus fără să piardă set în faţa norvegianului. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc în finala Turneului Campionilor de la Torino, atunci când Nole s-a impus cu 7-5, 6-3. Pe zgură, cei doi s-au întâlnit ultima oară în semifinalele de la Roma, tot în 2022, când sârbul a câştigat cu 6-4, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Ruud are şansa de a cuceri primul titlu de Grand Slam al carierei, Novak Djokovic caută să îl depăşească pe Rafael Nadal şi să ajungă la 23 de titluri de Grand Slam.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și