Închide meniul

Discurs sincer al Simonei Halep, după înfrângerea cu Swiatek: "Nu voi ruina totul doar pentru un meci! M-am plictisit în camera de hotel" 

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2020, 16:53

Discurs sincer al Simonei Halep, după înfrângerea cu Swiatek: "Nu voi ruina totul doar pentru un meci! M-am plictisit în camera de hotel" 

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros

  • Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros
  • Românca nu va mai juca în 2020

Iga Swiatek a câştigat în două seturi, scor 6-1, 6-2, iar Simona Halep se va întoarce în România. Nu va mai juca în 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sinceră să fiu, după 2020 rămân cu bucuria că am putut să jucăm tenis. M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut aici, pe zgura de la Paris. M-am distrat, chiar dacă m-am și plictisit în camera de hotel. A fost minunat să am parte de câteva meciuri pe zgură, iar faptul că am câștigat Roma este cel mai frumos moment din acest an pentru mine.

Simona Halep: "Când ajung acasă vreau să mă odihnesc"

Când ajung acasă vreau să mă odihnesc, să mă plimb pe străzi pentru că aici am fost foarte plictisită. Voi sta cu familia mea și mă voi bucura de tot timpul liber pe care-l voi avea pentru că sunt foarte fericită cu modul în care am jucat anul acesta, voi sărbători pentru asta, nu voi ruina totul doar pentru un meci sau două", a spus Simona Halep după partida cu Iga Swiatek. 

Reclamă

Simona Halep, "tratament" cu ciocolată după înfrângerea de la Roland Garros

Simona a reuşit să îi facă pe jurnaliştii francezi să zâmbească. "Voi avea ciocolată la mine şi mă voi simţi mai bine mâine", a transmis campioana din 2018.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, duminică, scor 6-1, 6-2, de poloneza Iga Swiatek, locul 54 WTA, în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Reclamă

Halep rămâne cu un premiu de 189.000 de euro şi cu 240 de puncte WTA după această ediţie a turneului de la Roland Garros.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double