Închide meniul

„E incredibil! Va fi în Hall of Fame!” Alexander Zverev, discurs superb la adresa lui Carlos Alcaraz după finala Ronald Garros!

Alex Ioniță Publicat: 9 iunie 2024, 21:28 / Actualizat: 14 iunie 2024, 14:40

Reclamă
„E incredibil! Va fi în Hall of Fame! Alexander Zverev, discurs superb la adresa lui Carlos Alcaraz după finala Ronald Garros!

Alexsander Zverev, discurs superb la adresa lui Carlos Alcaraz după finala Ronald Garros!

Profimedia

Alexander Zverev a avut un discurs superb la adresa lui Carlos Alcaraz după finala Ronald Garros. Jucătorul din Germania a ținut să își felicite adversarul, după meciul direct din ultimul act al turneului din Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz l-a învins pe Alexander Zverev după un meci fabulos. S-a ajuns în set decisiv, iar spaniolul a câștigat duelul cu scorul de 3-2, la seturi. Partida s-a văzut în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Alexander Zverev, discurs superb la adresa lui Carlos Alcaraz după finala Ronald Garros!

După meci, Zverev a transmis că Alcaraz va intra în „Hall of Fame”, având în vedere că la doar 21 de ani a reușit să câștige 3 titluri diferite de Grand Slam (US Open, Wimbledon și, acum, Roland Garros).

Totodată, jucătorul din Germania le-a mulțumit și oamenilor din echipa sa, dar și spectatorilor care au vizionat finala turneului.

„În primul rând, felicitări lui Carlos, al treilea Grand Slam la 21 de ani, e incredibil. Ai câștigat trei slam-uri diferite, e deja o carieră fantastică, vei fi în ‘Hall of Fame’ și ai obținut atât de multe trofee la doar 21 de ani. Ești un jucător fantastic.Felicitări și echipei tale, ați fost prea buni astăzi. Vă cunosc de mulți ani, mă bucur pentru voi, nu neapărat astăzi, dar în general mă bucur pentru voi.

Reclamă
Reclamă 4

Mulțumesc și echipei mele, nu doar pentru aceste două săptămâni, ci pentru lunga călătorie pe care am parcurs-o împreună de când m-am accidentat pe această arenă. Am fost aproape, nu suficient de aproape, dar cu siguranță într-o zi vom putea ține trofeul în brațe.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care fac turneul posibil în fiecare an, Amelie (n.r. Mauresmo), mai ales ție. Ești unul dintre cei mai buni directori de turneu pe care îi avem. Întotdeauna e o plăcere să evoluez aici. Știu că e greu, știu că ne plângem foarte mult, dar știm în același timp că faci totul ca lucrurile să meargă bine, așa că îți mulțumim pentru ceea ce reușești.

Spectatorilor, vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce ați făcut în ultimele două săptămâni. Atmosfera a fost fantastică, sprijinul pe care l-am primit de la voi. Mă voi întoarce la anul”, a spus Alexander Zverev, citat de eurosport.ro.

Reclamă

Alexander Zverev – Carlos Alcaraz 2-3

Carlos Alcaraz a câștigat finala de la Roland Garros 2024! Spaniolul și-a adjudecat al 3-lea titlu de Grand Slam din carieră. Acesta a mai triumfat la US Open, în 2020 și în 2023 turneul de la Wimbledon.

Meciul dintre Zverev și Alcaraz a fost cu adevărat fabulos. Cei doi și-au anulat avantajele rapid, iar meciul a ajuns în set decisiv. În cele din urmă, spaniolul s-a impus cu scorul de 6-2 . Rezumatul partidei poate fi văzut AICI.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și