Închide meniul

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2024, 13:42

Reclamă
Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

Iga Swiatek, după meciul cu Anastasia Potapova, din optimile de la Roland Garros / Profimedia

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute. Prima jucătoare a lumii s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Paris după o victorie zdrobitoare în faţa Anastasiei Potapova (41 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Swiatek s-a impus cu 6-0, 6-0 după doar 40 de minute de joc. Poloneza a disputat cel mai scurt meci al carierei.

Iga Swiatek şi-a demolat adversara în optimile de la Roland Garros în 40 de minute! Statistică fabuloasă a numărului 1 WTA

În cele 40 de minute de pe Philippe Chatrier, Iga Swiatek a pierdut doar 10 puncte, din totalul de 58 de puncte disputate în meciul de duminică. De asemenea, Swiatek a devenit a treia jucătoare din istoria Roland Garros care a victorii cu 6-0, 6-0 în ani consecutivi, după Gabriela Sabatini (1992-1993) şi Mary Pierce (1993-1994).

În total, Swiatek are 89 de seturi câştigate la 0, 23 dintre acestea având loc la turnee de Grand Slam.

Cel mai scurt meci al carierei de până acum al polonezei fusese duelul cu Simona Halep din 2019, tot de la Roland Garros. Atunci, românca s-a impus cu 6-1, 6-0, potrivit OptaAce.

Reclamă
Reclamă 4

În sferturile de finală, Iga Swiatek o va întâlni pe Marketa Vondrousova, campioana din 2023 de la Wimbledon. Cehoaica a trecut în optimi de Olga Danilova, locul 125 WTA şi surpriza turneului de la Paris, scor 6-4, 6-2, după o oră şi 21 de minute de joc.

Iga Swiatek şi Marketa Vondrousova s-au mai întâlnit de trei ori până acum, poloneza câştigând toate cele trei partide fără set pierdut.

Reclamă

„Simţeam că nu mai am energie” Ana Bogdan a dezvăluit de ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Roland Garros

Ana Bogdan a dezvăluit de ce a pierdut meciul cu Elina Svitolina de la Roland Garros. Românca a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Paris, după înfrângerea cu Elina Svitolina.

Jucătoarea din Ucraina s-a impus cu 7-5, 6-2. după o oră şi jumătate de joc, într-un meci care a fost marcat şi de întreruperi cauzate de ploaie.

La finalul partidei, Ana Bogdan a dezvăluit că aşteptarea îndelungată provocată de ploaie, dar şi condiţiile dificile de joc, şi-au spus cuvântul în meciul cu Svitolina:

„Nu sunt chiar atât de tristă. Ar trebui să privesc partea plină a paharului şi să mă gândesc la lucrurile bune pe care le-am făcut zilele acestea.

Astăzi (n.r. ieri) nu a fost un meci uşor, din mai multe puncte de vedere. Poate nu am ştiut să gestionez atât de bine jocul în aceste condiţii. Era frig, dar era umiditate. Aveam senzaţia că nu simt foarte bine mingea şi nu pot să controlez foarte bine punctele, aşa cum îmi doresc să o fac.

Când am revenit, simţeam că nu mai am energie. Nu ştiu de ce, poate statul, aşteptatul meciului, poate m-am consumat prea mult mental. Nu ştiu să spun de ce, dar asta am simţit. Nu mai aveam foarte multă energie. Deşi îmi doream, mental nu mai puteam să mă concentrez la fel de bine”, a spus Ana Bogdan, pentru eurosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și