Închide meniul

Irina Begu, prima reacţie după ce a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022: „Foarte stânjenitor şi jenant! Vreau să uit cât mai repede!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2022, 22:05

Irina Begu, prima reacţie după ce a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022: „Foarte stânjenitor şi jenant! Vreau să uit cât mai repede!

Irina Begu a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022

Irina Begu, gest nesportiv / Profimedia

Irina Begu a oferit prima reacţie după ce a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022. Momentul s-a petrecut în timpul setului decisiv, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română a fost aproape de o descalificare, după ce a avut o ieşire nervoasă, dând cu racheta în pământ, şi din acest ricoşaj, un copil a fost lovit în tribune.

Irina Begu, prima reacţie după ce a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022

”A fost și este în continuare un moment dezamăgitor pentru mine, jenant, pe care aș vrea să-l uit cât mai repede. Mi-am cerut scuze și îmi cer încă o dată scuze pentru momentul creat, nu a fost intenția mea și mă simt extrem de prost pentru ce s-a întâmplat.

Eu iubesc copiii enorm și m-a durut că s-a întâmplat să lovesc fix un copil. Îi mulțumesc mamei care a insistat că fiul său nu are nimic și i-a transmis asta și supervizorului. De-a lungul carierei nu am avut incidente de acest fel și este o lecție pe care trebuie să o învăț și pot să spun doar că îmi cer încă o dată scuze.

A fost un moment foarte stânjenitor și m-am bucurat că mi s-a oferit a doua șansă de a juca. M-am bucurat că s-a reluat meciul, m-am simțit extrem de prost și pur și simplu nu am vrut să lovesc cu racheta… A fost un moment greu, mă bucur că publicul m-a înțeles și că a fost ulterior alături de mine”, a declarat Irina Begu, potrivit eurosport.ro.

Reclamă

Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta

Gestul superb făcut de Irina Begu la Roland Garros 2022, după ce a lovit un copil cu racheta. Irina Begu s-a calificat în runda a 3-a la turneul de la Paris, însă partida din turul 2 nu a fost lipsită de incidente. Jucătoarea noastră a lovit un copil cu racheta, în timpul setului decisiv, la scorul de 2-0 pentru Ekaterina Alexandrova.

Irina Begu a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA, şi favorita 30 a turneului, în 3 seturi, 6-7 (3), 6-3, 6-4. În setul decisiv, jucătoarea română a fost aproape de o descalificare, după ce a avut o ieşire nervoasă, dând cu racheta în pământ, şi din acest ricoşaj, un copil a fost lovit în tribune.

După încheierea partidei, Irina Begu a mers direct la copilul pe care l-a lovit cu racheta, interesându-se de condiţia sa. Părinţii acestuia au asigurat-o ca incidentul nu a avut consecinţe.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, Irina Begu a vrut să găsească o modalitate de a se revanşa faţă de copil, l-a luat în braţe şi a făcut o poză alături de micuţ.

Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros 2022

Irina Begu va întâlni o debutantă pe tabloul principal al unui Grand Slam, Leolia Jeanjean, care a beneficiat de o invitaţie din partea organizatorilor la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Irina Begu a reuşit să revină de două ori în setul decisiv, de la 0-2 şi 2-4, impunându-se după două ore şi 35 de minute de joc.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Recomandări
  • Irina Begu, prima reacţie după ce a lovit un copil cu racheta la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și