Închide meniul

Laura Siegemund și Roger-Vasselin au câștigat finala de dublu mixt de la Roland Garros! Victorie în 2 seturi, în ultimul act

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 16:25

Reclamă
Laura Siegemund și Roger-Vasselin au câștigat finala de dublu mixt de la Roland Garros! Victorie în 2 seturi, în ultimul act

Laura Siegemund și Roger-Vasselin au câștigat finala de dublu mixt de la Roland Garros!

Laura Siegemund și Edouard Roger-Vasselin / Profimedia

Laura Siegemund și Roger-Vasselin au câștigat finala de dublu mixt de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germanca şi francezul, capi de serie nr. doi, au triumfat, joi, în finala probei de dublu mixt a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului pe zgură, după ce au învins cu 6-4, 7-5 perechea Desirae Krawczyk (SUA)/Neal Skupski (Marea Britanie), capi de serie nr. patru, scrie Reuters.

Laura Siegemund și Roger-Vasselin au câștigat finala de dublu mixt de la Roland Garros!

Siegemund a cucerit cu acest prilej al doilea ei titlu de Grand Slam la dublu mixt, după cel de la US Open în 2016, în timp ce Roger-Vasselin şi-a trecut în palmares primul titlu de Grand Slam la dublu mixt, notează agerpres.ro.

Krawczyk şi Skupski au pierdut a doua lor finală consecutivă de Grand Slam, după cea de la Australian Open.

Aryna Sabalenka, probleme medicale la Roland Garros! Ce a păţit numărul 2 WTA înaintea eliminării de la Paris

Aryna Sabalenka a avut probleme medicale la Roland Garros. Dubla campioană de la Australian Open s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de pe zgura pariziană. Ea a fost învinsă de Mirra Andreeva, jucătoarea de 17 ani din Rusia care va juca pentru prima oară într-o semifinală de Grand Slam.

Reclamă
Reclamă

La finalul partidei cu Andreeva, Sabalenka a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele zile de la Paris.

Vizibil diminuată fizic în sfertul de finală pierdut miercuri la Roland Garros, nr.2 mondial Arina Sabalenka a explicat târziu în noapte că suferea „de mai multe zile de stomac”, informează AFP.

„Mi-a fost rău fizic pe teren astăzi. Am fost foarte bolnavă în ultimele zile, cu o problemă de stomac, deci a fost complicat”, a spus Sabalenka într-o declaraţie publicată pe site-ul WTA, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă

„Problema asta durează de câteva zile. Am făcut totul pentru a o gestiona”, a adăugat ea, precizând că nicio clipă nu s-a gândit să abandoneze.

„Eu mă lupt mereu până la capăt. Trebuia să continui, să sper că voi găsi o cale să mă simt mai bine”, a adăugat ea.

În timpul meciului, ea a luat de două ori un medicament, dar în final a cedat în trei seturi, 6-7 (5/7), 6-4, 6-4, în faţa rusoaicei Mirra Andreeva, în vârstă de 17 ani, care s-a calificat în semifinale la turneul de tenis de la Roland Garros.

După înfrângerea sa, Sabalenka a fost scutită de conferinţa de presă obligatorie „din cauză medicală”, dar natura problemelor sale nu a fost precizată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes 1-1. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și