Închide meniul

Roland Garros 2022. Zi „neagră” pentru românce! Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, eliminate în primul tur

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 20:20 / Actualizat: 25 mai 2022, 0:19

Roland Garros 2022. Zi „neagră pentru românce! Mihaela Buzărnescu și Irina Bara, eliminate în primul tur

Româncele joacă la Roland Garros 2022

Mihaela Buzărnescu, în timpul unui meci / Hepta

LIVE BLOG Roland Garros 2022. Parcursul româncelor la Roland Garros 2022 e LIVE TEXT pe www.as.ro. Irina Begu a învins-o pe Jasmine Paolini și s-a calificat în turul al doilea. Irina Bara și Mihaela Buzărnescu au fost eliminate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 20.20: Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de americanca Madison Brengle, scor 1-6, 2-6.

Update 19.35: Mihaela Buzărnescu a pierdut primul set al confruntării cu Madison Brengle! Se conturează o zi neagră pentru românce.

Update 18.50: Înfrângere pentru Irina Bara! Românca a fost învinsă în două seturi de 3-6, 1-6.

Update 17.40: A început meciul Irinei Bara cu Yulia Putintseva! E prima confruntare directă între cele două jucătoare.

Reclamă

LIVE BLOG Roland Garros 2022

Irina Begu, 63 WTA, a învins-o pe Jasmine Paolini, 55 WTA, scor 4-6, 6-1, 7-6. Cele două au terminat jocul început ieri, după ce partida a fost întreruptă în decisiv, la 1-0 pentru româncă, din cauza ploii.

Begu s-a dus rapid la 3-0 în fața lui Paolini în decisiv, dar s-a văzut egalată la fel de repede. Totuși, românca a avut puterea să încheie meciul de partea câștigătoare, după ce și-a demolat adversara în super tie-break, 10-5.

Știrea inițială

Reclamă 4 / 0/3

Tot astăzi va intra pe teren și Irina Bara. După prestații foarte bune în calificări, Irina Bara s-a calificat pentru al treilea an la rând pe tabloul principal de la Roland Garros. În primul tur, ea o va întâlni pe Yulia Putintseva.

Mihaela Buzărnescu va juca și ea astăzi în primul tur de la Roland Garros. Ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser. Ea o va întâlni pe Madison Brengle, numărul 57 WTA.

Simona Halep se va duela cu Nastasja Schunk, locul 165 WTA. Dintre celelalte românce, Ana Bogdan a fost deja eliminată de Victoria Azarenka, iar Gabriela Ruse a fost învinsă de Elise Mertens. Sorana Cîrstea a învins-o pe Tatjana Maria și s-a calificat în turul al doilea.

Simona Halep, a doua favorită la Roland Garros 2022

Simona Halep este a doua favorită a specialiștilor, la câștigarea Roland Garros 2022, după Iga Swiatek. Numărul 1 WTA a trecut deja în turul secund, după o victorie scurtă cu Lesia Tsurenko, 6-2, 6-0.

Simona s-a impus la Openul francez în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Ea și-a mai trecut în cont alte două finale, pierdute la Maria Sharapova (2014) și la Jelena Ostapenko (2017).

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Reclamă

Roland Garros va avea o nouă câștigătoare

Barbora Krejcikova și-a luat adio de la Roland Garros! Campioana en-titre de la Paris a fost eliminată în primul tur, de Diane Parry, aflată pe locul 97 în clasamentul WTA. Krejcikova a fost învinsă în setul decisiv, scor 6-1, 2-6, 3-6 și a părăsit în mod surprinzător Grand Slam-ul din capitala Franței.

Sportiva din Cehia, aflată pe locul al doilea în clasamentul mondial, a câștigat fără emoții primul set, scor 6-1, în fața jucătoarei din Franța, în vârstă de numai 19 ani. A urmat apoi o revenire de senzație a tinerei Parry, care a fost lider mondial la junioare.

Favorita publicului și-a adjudecat setul al doilea cu 6-2, reușind 3 break-uri împotriva deținătoarei trofeului de la Roland Garros. Parry a fost mai proaspătă în decisiv, reușind să se impună cu 6-3, după alte două mingi de break câștigate. În turul al doilea, Diane Parry va da piept cu Camilia Osorio (20 de ani, 66 WTA).

Barbora Krejcikova a câștigat Roland Garros 2021 după o finală în 3 seturi cu Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-1, 2-6, 6-4. În urma înfrângerii-șoc de la Paris, cehoaica va ieși din TOP 10 WTA.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:23 LIVE SCOREUTA – Oţelul 2-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și