Închide meniul

Mirra Andreeva, surpriza de la Roland Garros! S-a calificat în sferturi, la doar 17 ani

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 23:13

Reclamă
Mirra Andreeva, surpriza de la Roland Garros! S-a calificat în sferturi, la doar 17 ani

Mirra Andreeva, surpriza de la Roland Garros

Mirra Andreeva, în timpul unui meci la Roland Garros/ Profimedia

Mirra Andreeva este surpriza acestei ediţii de la Roland Garros. Rusoaica de doar 17 ani s-a calificat în sferturile Grand Slam-ului de la Paris, după ce a trecut în două seturi, scor 7-5, 6-2, de franţuzoaica de origine rusă, Varvara Gracheva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirra Andreeva a obţinut astfel pentru prima dată în carieră biletele pentru sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

Mirra Andreeva, surpriza de la Roland Garros

Mirra Andreeva, ocupanta locului 38 mondial, este singura jucătoare din afara capilor se serie care atinge sferturile de finală la actuala ediţie de la Roland Garros. Varvara Gracheva (88 WTA) a eliminat-o în turul al treilea al acestui turneu pe românca Irina Begu.

Mirra Andreeva va avea parte de un duel „de foc”, pentru a obţine un loc în semifinalele de la Roland Garros. Rusoaica de 17 ani se va duela cu Aryna Sabalenka, ocupanta locului 2 WTA şi câştigătoarea din acest an de la Australian Open.

Mirra Andreeva a făcut deliciul publicului aflat pe Suzanne-Lenglen, după victoria din optimi. Aceasta a declarat că pe parcursul partidei, fanii îi strigau numele Varvarei Gracheva, iar ea îşi imagina că îi strigă numele ei.

Reclamă
Reclamă 4

„Când strigau ‘Varvara, Varvara’, încercam să-mi imaginez că îmi strigă numele meu. M-a ajutat”, a declarat Mirra Andreeva, după succesul cu Gracheva, potrivit The Tennis Letter. Imediat după aceste declaraţii, publicul a început să-i strige numele rusoaicei de 17 ani.

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, calificări fără emoţii în sferturile de finală de la Roland Garros

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina au obţinut calificări fără emoţii în sferturile de finală de la Roland Garros. Jucătoarele de pe locurile 2 WTA, respectiv 4 WTA şi-au respectat statutul de favorite şi s-au impus categoric în optimi.

Aryna Sabalenka a învins-o pe Emma Navarro, scor 6-2, 6-3, după o oră şi 11 minute de joc, Elena Rybakina s-a impus cu 6-4, 6-3, tot după o oră şi 11 minute de joc, în faţa Elinei Svitolina.

Reclamă

Belarusa Aryna Sabalenka, locul 2 în ierarhia tenisului feminin, şi kazaha Elena Rybakina, clasată cu două poziţii mai jos, au obţinut luni calificări facile în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, potrivit agerpres.ro.

Aryna Sabalenka, în căutarea primului său titlu la Roland Garros, a avut nevoie de ceva mai mult de o oră de joc pentru a trece de americanca Emma Navarro (24 WTA), cu 6-2, 6-3.

Dubă câştigătoare a Openului Australiei (2023, 2024), Sabalenka s-a oprit anul trecut în semifinale la Paris. Ea va juca în sferturi cu câştigătoarea meciului dintre rusoaica Mirra Andreeva (38 WTA) şi franţuzoaica Varvara Gracheva (88 WTA).

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY (13:00). Max Verstappen, în pole

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și