Închide meniul

Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros. Ce i-a transmis supervizorul

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2023, 10:28

Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros. Ce i-a transmis supervizorul

Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros.

Miyu Kato, la Roland Garros / Hepta

Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros. Japoneza a lovit din greşeală un copil de mingi în optimile de finală de la Paris, lucru care a dus la descalificarea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversarele Sara Sorribes Tormo şi Marie Bouzkova au insistat ca japoneza să fie descalificată, după ce arbitrul de scaun i-a dat în primă fază un avertisment.

Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros. Ce i-a transmis supervizorul turneului

La câteva săptămâni de la acel incident, Kato Miyu a dezvăluit ce i-a transmis supervizorul turneului de la Paris. Potrivit japonezei, decizia descalificării a venit pentru că fata pe care Kato a lovit-o a plâns mai bine de 15 minute, iar oficialii de la Paris i-au transmis că dacă era vorba de un băiat de mingi, atunci ea nu ar fi fost descalificată:

„Arbitrul şi supervizorul mi-au spus după meci: dacă era un băiat copil de mingi, atunci nu ar fi fost probleme. Mi-au explicat că fata a plâns mai bine de 15 minute şi au fost nevoiţi să ia o decizie. Dacă s-ar fi oprit după cinci minute, atunci ar fi fost în regulă, sau dacă o loveam în mâini sau picioare. Pentru că a fost în gât, atunci a fost diferit”, a declarat Miyu Kato, pentru claytenis.com.

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! După ce a fost descalificată în optimile de finală ale probei de dublu feminin, din cauza faptului că a lovit un copil de mingi, nipona s-a impus în proba de dublu mixt alături de germanul Tim Puetz.

Reclamă

„Vreau să le mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere. Am putut să folosesc toată energia pozitivă pentru a fi astăzi aici. Mulţumesc Aldila şi tuturor fanilor in Indonesia. Fac tot posibilul pentru a reveni într-o zi şi pentru a cuceri acel titlu la dublu feminin.

Pentru Sara şi Maria, eu şi Aldila sperăm să jucăm împreună din nou undeva şi să avem un meci grozav. În ultimul rând, pentru Roland Garros, descalificarea a fost un eveniment nefericit. Dar aştept un verdict pozitiv la contestaţia mea, pentru a primi punctele şi premiul”, a spus Miyu Kato, la finalul meciului de dublu mixt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și