Închide meniul

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 16:01

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz

Miyu Kato şi Tim Puetz au câştigat turneul de dublu mixt de la Roland Garros

Miyu Kato şi Tim Puetz, campioni la Roland Garros la Roland Garros / ProfiMedia

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! După ce a fost descalificată în optimile de finală ale probei de dublu feminin, din cauza faptului că a lovit un copil de mingi, nipona s-a impus în proba de dublu mixt alături de germanul Tim Puetz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miyu Kato a avut parte de câteva zile foarte dificile la Roland Garros. În partida din optimile de finală ale probei de dublu feminin, în care făcea pereche cu Aldila Sutjiadi, japoneza a lovit un copil de mingi şi a fost descalificată.

Miyu Kato şi-a luat revanşa la Roland Garros! Japoneza a cucerit titlul la dublu mixt cu Tim Puetz

Marie Bouzkova şi Sara Sorribes Tormo, adversarele perechii Kato/Sutjiadi, au pus presiune şi au cerut descalificarea adversarelor, lucru care s-a şi întâmplat. Chiar dacă au mers mai departe, foarte mulţi oameni din lumea tenisului le-au criticat pe cele două şi i-au luat apărarea jucătoarei din Japonia.

Chiar dacă a fost descalificată şi a pierdut punctele şi banii câştigaţi în competiţia de dublu feminin, Kato a putut participa în continuare în proba de dublu mixt alături de germanul Tim Huetz.

Joi, cei doi au disputat finala mică împotriva perechii Bianca Andreescu/Michael Venus şi s-au impus cu 4-6, 6-4, 10-6, după o oră şi 38 de minute de joc, cucerind titlul la dublu mixt de la Roland Garros.

Reclamă

„Vreau să le mulţumesc tuturor pentru mesajele de susţinere. Am putut să folosesc toată energia pozitivă pentru a fi astăzi aici. Mulţumesc Aldila şi tuturor fanilor in Indonesia. Fac tot posibilul pentru a reveni într-o zi şi pentru a cuceri acel titlu la dublu feminin.

Pentru Sara şi Maria, eu şi Aldila sperăm să jucăm împreună din nou undeva şi să avem un meci grozav. În ultimul rând, pentru Roland Garros, descalificarea a fost un eveniment nefericit. Dar aştept un verdict pozitiv la contestaţia mea, pentru a primi punctele şi premiul”, a spus Miyu Kato, la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Miyu Kato şi Aldila Sutjadi au fost descalificate în optimile de la Roland Garros

Miyu Kato şi Aldila Sutjiadi au jucat împotriva perechii Sara Sorribes Tormo/Marie Bouzkova în optimile de finală ale turneului de dublu feminin de la Roland Garros. După ce au pierdut primul set la tiebreak, Kato şi Sutjiadi au avut parte de un început bun în setul secund.

Cele două conduceau cu 3-1 în momentul în care jucătoarea din Japonia a trimis după încheierea unui punct o minge direct într-un copil de mingi.

Bouzkova şi Sorribes Tormo au profitat de faptul că fetiţa respectivă a început să plângă şi au cerut descalificarea adversarelor. În primă fază, arbitrul de scaun a dat un avertisment, spunând că japoneza nu a intenţionat să lovească copilul de mingi. Ulterior, pe terenul cu numărul 14 de la Paris şi-au făcut apariţia doi oficiali ai turneului, iar perechea Kato/Sutjadi a fost descalificată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și