Închide meniul

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul momentului de la Roland Garros: „Nu este vorba despre intenţie”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 iunie 2023, 17:31

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul momentului de la Roland Garros: „Nu este vorba despre intenţie

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul momentului de la Roland Garros

Nick Kyrgios, în timpul unui meci / Hepta

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul momentului de la Roland Garros. Perechea Miyu Kato/Aldila Sutjiadi a fost descalificată în meciul cu perechea Sorribes Tormo/Bouzkova, după ce Kato a lovit un copil de mingi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă foarte mulţi oameni din lumea tenisului au criticat modul în care Bouzkova şi Sorribes Tormo au cerut descalificarea adversarelor şi au considerat decizia oficialilor mult prea dură, Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversaţi jucători de tenis ai momentului, este de partea organizatorilor.

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul momentului de la Roland Garros: „Nu este vorba despre intenţie”

Finalistul din 2022 de la Wimbledon a vorbit şi el despre incidentul care a avut loc la Paris. Australianul de 28 de ani este de părere că decizia organizatorilor a fost corectă şi că nu contează intenţia în momentul în care un copil de mingi este lovit.

„Peste tot în lume, fie că numele tău este scandat, eşti idolatrizat sau huiduit, mereu va fi un factor în sport. De ce avem atât de mulţi oameni care se plâng? De asemenea, nu este vorba despre intenţie, dacă loveşti un copil de mingi este descalificare”, a spus Nick Kyrgios pe contul său de Twitter.

Reclamă

Miyu Kato şi Aldila Sutjadi au fost descalificate în optimile de la Roland Garros

Miyu Kato şi Aldila Sutjiadi au jucat împotriva perechii Sara Sorribes Tormo/Marie Bouzkova în optimile de finală ale turneului de dublu feminin de la Roland Garros. După ce au pierdut primul set la tiebreak, Kato şi Sutjiadi au avut parte de un început bun în setul secund.

Cele două conduceau cu 3-1 în momentul în care jucătoarea din Japonia a trimis după încheierea unui punct o minge direct într-un copil de mingi.

Bouzkova şi Sorribes Tormo au profitat de faptul că fetiţa respectivă a început să plângă şi au cerut descalificarea adversarelor. În primă fază, arbitrul de scaun a dat un avertisment, spunând că japoneza nu a intenţionat să lovească copilul de mingi. Ulterior, pe terenul cu numărul 14 de la Paris şi-au făcut apariţia doi oficiali ai turneului, iar perechea Kato/Sutjadi a fost descalificată.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Miyu Kato şi-a cerut scuze pentru gestul său şi a dezvăluit că a pierdut punctele şi banii câştigaţi la ediţia din acest an a turneului. Este vorba despre 240 de puncte WTA în clasamentul de dublu şi un cec de 43.ooo de euro.

În ceea ce le priveşte pe Bouzkova şi Sorribes Tormo, cele două vor juca marţi în sferturile de finală ale turneului de dublu feminin de la Roland Garros contra perechii Nicole Melichar-Martinez/Ellen Perez.

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală. De ce a lipsit de la conferinţa de presă

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei de pe zgura pariziană, cu premii în valoare de aproape 50 de milioane de euro. Campioana din acest an de la Australian Open a trimis-o acasă pe finalista din 2018, Sloane Stephens.

Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sabalenka (2 WTA) s-a calificat în „sferturile” celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o în optimi pe americanca Sloane Stephens (30 WTA) în două seturi, 7-6 (7/5), 6-4.

Belarusa s-a impus în mai puţin de două ore de joc în faţa unei adversare care a fost campioană la US Open în 2017 şi finalistă la Roland Garros în 2018 (unde s-a înclinat în faţa Simonei Halep). În partida următoare, Sabalenka o va avea ca adversară pe ucraineanca Elina Svitolina, fostă nr. 3 WTA, acum pe locul 192.

Campioană la Australian Open în luna ianuarie, Aryna Sabalenka a câştigat toate cele 10 meciuri disputate până acum la turneele de Mare Şlem din 2023.

Reclamă
Recomandări
  • Nick Kyrgios a vorbit despre descalificarea perechii Kato/Sutjiadi
  • Finalistul din 2022 de la Wimbledon crede că organizatorii de la Paris au luat decizia corectă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și