Închide meniul

Novak Djokovic, după victoria din turul doi de la Roland Garros: „Un Grand Slam fără drame? Nu cred că mi se poate întâmpla”

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 14:01

Novak Djokovic, după victoria din turul doi de la Roland Garros: „Un Grand Slam fără drame? Nu cred că mi se poate întâmpla

Novak Djokovic, reacţie după victoria din turul doi de la Roland Garros

Novak Djokovic în timpul unui meci de la Roland Garros / Hepta

  • Novak Djokovic s-a calificat în turul al treilea de la Roland Garros
  • Sârbul a refuzat să mai vorbească despre Kosovo

Novak Djokovic a vorbit după victoria din turul doi de la Roland Garros despre comentariile controversate de la începutul turneului. Fostul număr 1 mondial a scris un mesaj politic pe cameră, imediat după victoria din turul inaugural de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a învins pe Marton Fucsovic în turul al doilea, scor 7-6(2), 6-0, 6-3, Djokovic a refuzat să facă alte comentarii legate de Kosovo, dar a declarat că nu are nicio problemă în a vorbi despre lucrurile în care crede.

Novak Djokovic, reacţie după victoria din turul doi de la Roland Garros

La finalul meciului din turul al doilea, sârbul a zâmbit şi a spus că nu poate avea turnee de Grand Slam fără controverse. În ciuda acestor momente, dublul campion de la Roland Garros crede că aceste controverse îl ajută pe durata turneelor.

Reclamă

„Nu mă deranjează că am spus acele lucruri. Le-aş spune din nou, dar nu trebuie, pentru că aveţi declaraţiile mele dacă vreţi să reflectaţi asupra acestui lucru. Bineînţeles, sunt conştient că mulţi oameni nu sunt de acord, dar asta este. Este ceva în care cred. Asta e tot.

Un Grand Slam fără drame? Nu cred că mi se poate întâmpla (n.r. zâmbeşte). Ştiţi ceva? Cred că asta mă ajută, de asemenea”, a declarat Novak Djokovic la finalul meciului cu Marton Fucsovic din turul al doilea de la Roland Garros.

Reclamă

La conferinţa de presă, Djokovic nu a vorbit numai despre Kosovo. În timpul partidei cu Fucsovic, Djokovic a fost surprins cu un mic dispozitiv lipit de piept. Pus pe glume, sârbul a spus că în copilărie era fan Iron Man.

„Când eram copil îmi plăcea foarte mult Iron Man, aşa că încerc să îl imit. Echipa mea foloseşte nanotehnologia pentru a mă ajuta să dau totul pe teren. Acesta este cel mai mare secret al carierei mele. Dacă nu ar fi fost asta, probabil că nu aş fi fost aici”, a mai spus Djokovic.

În turul al treilea de la Roland Garros, Novak Djokovic îl va întâlni pe Alejandro Davidovich Fokina (34 ATP). Spaniolul a trecut în turul anterior de Luca van Assche (82 ATP), scor 6-4, 6-3, 7-6(6).

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic şi Davidovich Fokina s-au întâlnit de trei ori până acum. Primele două întâlniri au fost câştigate de sârb, în timp ce ultima întâlnire, cea de la Monte-Carlo 2022, tot pe zgură, a fost câştigată de spaniol.

„Kosovo este inima Serbiei! Stop violenţei!” Înainte de a părăsi luni terenul Philippe Chatrier, după victoria obţinută în faţa lui Aleksandar Kovacevic (6-3, 6-2, 6-2, 7-6 [1]) în primul tur al Openului Franţei, Novak Djokovic s-a oprit câteva minute pentru a scrie acest mesaj cu marker alb pe tradiţionala cameră dedicată semnăturilor jucătorilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr