Închide meniul

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022: „A arătat de ce e atât de mare!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2022, 8:56

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022: „A arătat de ce e atât de mare!

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal

Novak Djokovic – Rafael Nadal 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4) / Profimedia

  • Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Novak Djokovic a făcut o reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” din sferturile de finală de la Roland Garros 2022, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4). Legendarul spaniol și-a învins marele rival și s-a calificat în semifinalele Grand Slam-ului de la Paris, după un meci extraordinar, de 4 ore și 12 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal a bifat cea de-a 29-a victorie împotriva lui Djokovic. Campionul sârb a rămas cu un singur succes avans față de marele său rival din circuitul ATP.

Novak Djokovic, reverență în fața lui Rafael Nadal după „thriller-ul” de la Roland Garros 2022

„Felicitări lui Nadal, a fost jucătorul mai bun în momentele importante. A început foarte bine, iar eu nu am intrat prea bine în meci. Dar la 0-6, 0-3 și două breakuri de recuperat am început să revin. Am reușit să câștig setul doi și m-am gândit: „Sunt iar în joc”. Dar el a avut din nou 2-3 game-uri fantastice. A fost capabil să își ducă tenisul la alt nivel, mai ales în debutul seturilor.

Reclamă

Am avut șansele mele în setul 4, am servit pentru set, am avut două mingi de a închide setul… una sau două lovituri m-ar fi dus în decisiv, iar acolo se putea întâmpla orice. Dar, din nou, el a arătat de ce e un campion atât de mare, a fost extrem de puternic din punct de vedere mental și a terminat meciul așa cum a făcut-o. Felcitări pentru el și echipa lui, o merită”, a declarat Novak Djokovic, citat de eurosport.ro.

Rafael Nadal, reacție în franceză după victoria răsunătoare cu Novak Djokovic

Rafael Nadal a oferit o reacție în limba franceză după victoria răsunătoare în fața lui Novak Djokovic, în sferturile de la Roland Garros 2022. Ibericul a dezvăluit că este foarte emoționat, după succesul spectaculos în 4 seturi contra liderului mondial, scor 2-6, 6-4, 2-6, 6-7(4).

Reclamă

Nadal a făcut spectacol și la interviul de la finalul partidei, nu doar pe teren. Campionul spaniol și-a început declarația în franceză, spre bucuria fanilor de la Paris, care l-au susținut tot meciul.

Rafael Nadal a fost favoritul publicului de pe arena Philippe Chatrier, iar ibericul a ținut să le mulțumească pe limba lor, după calificarea în semifinalele de la Roland Garros, unde îl va întâlni pe Alexander Zverev.

“Sunt foarte emoționat. Este incredibil pentru mine, pot să spun doar mulțumesc, mulțumesc tuturor! Toată lumea știe cât de important este pentru mine să fiu aici. E special pentru mine să joc aici și vă mulțumesc”, a spus Rafael Nadal, în franceză, după victoria în fața lui Djokovic, pentru eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rafa a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nole, amintind încă o dată impactul sârbului pentru istoria tenisului. “Întotdeauna este o provocare să joc contra lui. Novak este unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului. Singura șansă să îl bați pe Novak este să joci la maximum de la primul la ultimul punct.

O nouă noapte magică pentru mine, la un nivel neașteptat. Sunt foarte fericit! Este cel mai important și special teren din cariera mea (n.r. – despre arena Philippe Chatrier). Cred că m-am descurcat bine și în franceză (râde). Dragostea venită de la public m-a ajutat enorm. Ne revedem peste două zile, asta cu siguranță pot s-o spun”, a mai declarat Rafael Nadal, după calificarea în penultimul act al Grand Slam-ului de la Paris.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona
Tenis • 15 apr., 19:36
Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an”
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer