Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros. Davidovich Fokina i-a pus mari probleme sârbului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 iunie 2023, 20:27

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros. Davidovich Fokina i-a pus mari probleme sârbului

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros

Novak Djokovic la Roland Garros / Hepta

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros. Davidovich Fokina i-a pus mari probleme sârbului în partida de pe Fostul număr 1 mondial s-a impus cu 7-6(4), 7-6(5), 6-2, după 3 ore şi 36 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Djokovic (3 ATP) şi Davidovich Fokina (34 ATP) a fost una extrem de echilibrată. Primele două seturi, care s-au încheiat la tiebreak, au durat aproape trei ore.

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros

În primul set, cei doi jucători şi-au împărţit break-urile de două ori. De fiecare dată, Djokovic a fost primul care şi-a pierdut serviciul, dar a reuşit să facă rebreak-ul. În tiebreak, la 5-4 sârb, spaniolul a pierdut ambele puncte pe propriul serviciu, iar Nole şi-a adjudecat primul set.

Setul secund a venit cu mai multe break-uri decât prima parte. Cu toate acestea, niciun jucător nu a reuşit să îşi consolideze break-ul şi de fiecare dată am avut parte de rebreak. Ajunşi din nou în tibreak, Djokovic s-a impus cu 7-5. După ce s-a impus şi în setul secund, Djokovic a cerut intervenţia fizioterapeutului, din cauza unei probleme la piciorul stâng, acelaşi picior care i-a dat bătăi de cap şi la Australian Open, la începutul acestui an.

Al treilea set a fost şi setul în care Djokovic a reuşit să se desprindă. După un prim break realizat în al doilea game al setului, Djokovic a reuşit să îşi consolideze avantajul şi a încheiat meciul cu un nou break, atunci când a câştigat setul secund cu 6-2.

Reclamă

Calificat în optimile de finală de la Roland Garros pentru al 14-lea an la rând, Novak Djokovic nu a pierdut set la ediţia din acest an. Mai mult, în 2023, el are 30 de seturi câştigate din 31 la turneele de Grand Slam.

Pentru un loc în sferturile de finală, Novak Djokovic va juca împotriva câştigătorului dintre Juan Pablo Varillas (94 ATP) şi Hubert Hurkacz (14 ATP).

Andrey Rublev a fost eliminat de la Roland Garros

Andrey Rublev a fost eliminat de la Roland Garros. Lorenzo Sonego a produs o revenire de senzaţie în turul 3. Numărul 7 ATP a condus cu 2-0 la seturi, dar jucătorul italian a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se califice în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Cu victoria de vineri, Lorenzo Sonego, numărul 48 ATP, revine în optimile de finală ale turneului de pe zgura pariziană, după ce a ajuns în această fază a competiţiei şi la ediţia din 2020.

În ceea ce priveşte întâlnirile dintre cei doi jucători, aceasta a fost a doua victorie a lui Sonego, raportul întâlnirilor directe în acest moment fiind 2-2.

În turul următor, Lorenzo Sonego îl va întâlni un alt jucător din Rusia. Karen Khachanov, locul 11 ATP, va fi adversarul italianului. Khachanov a trecut vineri de Thanasi Kokkinakis (108 ATP), scor 6-4, 6-1, 3-6, 7-6(5).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și