Închide meniul

Patrick Mouratoglou, replică hilară după ce Simona Halep a anunțat ca va învăța franceza. Mesajul transmis după calificarea în turul doi la Roland Garros

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 8:33

Patrick Mouratoglou, replică hilară după ce Simona Halep a anunțat ca va învăța franceza. Mesajul transmis după calificarea în turul doi la Roland Garros

Patrick Mouratoglou a avut o replică amuzantă pentru Simona Halep

Simona Halep și Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament / Profimedia

Patrick Mouratoglou a oferit o replică hilară după ce Simona Halep a anunțat ca va învăța franceza. Antrenorul campioanei noastre a fost pus pe glume după calificarea Simonei în turul al doilea de la Roland Garros 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o în primul tur pe germana Nastasja Schunk, scor 6-4, 1-6, 6-1, iar la final a făcut o promisiune publicului de la Paris.

Patrick Mouratoglou, replică hilară după ce Simona Halep a anunțat ca va învăța franceza

„Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici!”, a spus Simo, după calificarea în turul doi de la Roland Garros.

Replica lui Patrick Mouratoglou n-a întârziat să apară și a fost una pe măsura:

„Haide să ne concentrăm pe lecții de antrenorat mai întâi”, a scris Mouratoglou, pe contul oficial de Twitter, ca răspuns la postarea celor de la WTA: „Lecții de antrenorat + lecții de franceză?”.

Reclamă

Reacția lui Patrick Mouratoglou, după prima victorie alături de Simona Halep la un Grand Slam

Patrick Mouratoglou a avut și un mesaj serios pentru Simona Halep, după prima lor victorie împreună la un Grand Slam.

„Fiecare meci reprezintă o luptă. Astăzi a fost una dificilă. Prima noastră victorie la un Grand Slam a fost specială. Haide să ne pregătim pentru turul al doilea”, a scris Mouratoglou, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mouratoglou a fost surprins de mai multe ori în loja oficială a Simonei, trăind la intensitate maximă meciul cu tânăra Nastasja Schunk. Alături de antrenorul jucătoarei noastre, în lojă s-au aflat părinții ei, precum și nume grele din sportul românesc: Ilie Năstase, Nadia Comăneci și Virginia Ruzici.

Cu toții s-au bucurat la scenă deschisă după ce „Simo” a obținut calificarea în turul al doilea la Roland Garros 2022. (VEZI VIDEO-UL DE JOS)

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Nastasja Schunk

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o pe Nastasja Schunk în primul meci, scor 6-4, 1-6, 6-1. Campioana noastră le-a dat emoții fanilor în setul al doilea, când a cedat categoric în fața jucătoarei din Germania.

Simona Halep a anunțat că obiectivul ei la Roland Garros este să joace mai bine de la meci la meci.

„În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea puternic, dar eu am rămas suficient de puternică. Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur.

Reclamă

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul. Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Pentru calificarea în turul al doilea, Simona Halep va fi recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Schunk va pleca acasă cu 62.000 de euro şi 10 WTA.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros

După ce a eliminat-o pe Nastasja Schunk, Simona Halep se va duela în turul al doilea cu chinezoaica Qinwen Zheng, locul 74 WTA.

Simona Halep şi Qinwen Zheng se vor întâlni pentru a doua oară în carieră. Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo l-a câştigat. Atunci, în semifinale, Simona s-a impus cu 6-3, 6-2. Ea a avansat în finala de la Antipozi, unde a trecut de Kudermetova, obţinând singurul ei trofeu de până acum, din 2022.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri. 

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și