Închide meniul

Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil! „Regele Zgurii” a purtat în marea finală un ceas în valoare de aproape un milion de euro

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2022, 21:07 / Actualizat: 6 iunie 2022, 22:38

Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil! „Regele Zgurii a purtat în marea finală un ceas în valoare de aproape un milion de euro

Rafael Nadal a purtat în marea finală de la Roland Garros un ceas în valoare de 3.2 milioane de euro

Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil / Profimedia

Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil. „Regele Zgurii” a purtat în marea finală cu Casper Ruud un ceas Richard Mille în valoare de aproape un milion de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolul e regele suprem al zgurii pariziene. „Rafa” a pus din nou mâna pe trofeu, pentru a 14-a oară, după ce l-a învins, în finală, pe Casper Ruud, jucătorul format la propria academie. Rafa Nadal are în prezent 36 de ani. 114-3 la raportul uluitor al victoriilor pe care Rafael Nadal le are la Roland Garros.

Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil

Rafael Nadal a impresionat în marea finală de la Roland Garros, unde s-a încoronat campion pentru a 14-a oară. Marele sportiv a câştigat competiţia în mare stil. „Regele Zgurii” a purtat în timpul meciului un ceas Richard Mille care valorează nu mai puţin de 981.000 de euro, potrivit bosshunting.com.au.

Lansat pentru prima oară în 2022, modelul Richard Mille RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal este unul cu totul şi cu totul special. Cântăreşte 30 de grame şi este făcut dintr-un material special numit TitaCarb. Carcasa are un cablu de oţel de 0.27 milimetri, ţesut într-o formă care aminteşte de corzile rachetelor de tenis.

Nadal, care a mai cucerit în acest an turneele de la Melbourne, Acapulco și Australian Open, a devenit cel mai vârstnic jucător care se încoronează campion la Roland Garros. Recordul îi aparținea lui Andreas Gimeno, campion în 1972, la 34 de ani și 10 luni.

Reclamă

Rafael Nadal, dezvăluire uluitoare după ce a câştigat Roland Garros 2022

Rafael Nadal a făcut o dezvăluire uluitoare după ce a câştigat Roland Garros 2022. Marele campion a jucat la Paris cu probleme, motiv pentru care a fost nevoit să facă mai multe injecţii în timpul turneului.

Spaniolul e regele suprem al zgurii pariziene. „Rafa” a pus din nou mâna pe trofeu după ce l-a învins, în finală, pe Casper Ruud, jucătorul format la propria academie.

„Dacă nu credeam, nu mă aflam aici. Toată lumea ştie că pregătirea nu a fost ideală. Nu prea m-am antrenat din cauza accidentării. La Roma a fost foarte greu, dar nu ştiu ce să spun. Doctorul meu mi-a fost alături aici. Am jucat având o injecţie în nerv. Mai bine nu ştii (n.r. – câte injecţii am făcut în timpul turneului).

Reclamă 4 / 0/3

Casper e un băiat deosebit, foarte plăcut. Mă bucur mult pentru ce a realizat. Am împărtăşit momente frumoase. Îmi pare rău pentru el azi, dar mă bucur să îl văd atât de sus în clasament. Am avut puţină şansă. Game-ul unu a fost un dezastru. Faptul că am avut şansa de a-mi recupera serviciul a fost important!”, a declarat Rafael Nadal pentru eurosport.ro.

„Regele Zgurii” şi-a încântat fanii după triumful de la Paris

Rafael Nadal a avut o reacţie de mare campion după ce a câştigat cel de-al 22-lea titlu de Grand Slam al carierei și al 14-lea la Roland Garros.

„Mulţumesc mult tuturor. În primul rând, Casper, a fost o plăcere să joc împotriva ta o finală la Roland Garros. Joci foarte bine, vreau să te felicit. În aceste săptămâni ai făcut un pas foarte important în faţă. Eşti grozav, îţi urez mult succes în viitor.

Trebuie să continui cu echipa mea şi familia mea. E incredibil ce se întâmplă, vă mulţumesc foarte mult pentru ceea ce faceţi, fără voi nimic nu ar fi fost posibil. Dacă nu aveam sprijinul vostru, nimic nu ar fi fost posibil pentru că m-aş fi retras de mult. Vă mulţumesc!

Vreau să spun în continuare că sunt recunoscător celor care au făcut posibil acest turneu, ştim istoria lui. Faceţi o treabă minunată. Pentru mine este mereu plăcut să mă aflu aici. Mă faceţi să mă simt ca acasă. Vreau să mulţumesc tuturor de la Roland Garros şi Federaţiei Franceze.

Pentru mine, personal, e foarte greu să descriu sentimentele care le încerc acum. Nu m-am gândit că mă voi afla aici la 36 de ani, să mai joc o singură dată în finală. Înseamnă mult pentru mine. E ceea ce am nevoie pentru a continua. Mulţumesc, Paris!

Este incredibil să evoluez aici, având această susţinere extraordinară, sunt foarte bucuros şi vreau să vă mulţumesc tuturor. Nu ştiu ce se poate întâmpla pe viitor, dar voi continua să lupt!”, a declarat Rafael Nadal la eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Rafael Nadal a câştigat Roland Garros 2022 într-un mare stil
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și