Închide meniul

Reacţia lui Novak Djokovic, după victoria uriaşă cu Rafael Nadal: „E cel mai mare meci pe care l-am făcut aici”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2021, 0:36

Reacţia lui Novak Djokovic, după victoria uriaşă cu Rafael Nadal: „E cel mai mare meci pe care l-am făcut aici

Profimedia

Novak Djokovic, victorie uriaşă cu Rafael Nadal

Reacţia lui Novak Djokovic, după victoria uriaşă cu Rafael Nadal, scor 3-6, 6-3, 7- 6 (7/4), 6-2. Novak Djokovic s-a calificat în finală, acolo unde îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Novak Djokovic, după victoria uriaşă cu Rafael Nadal

E un privilegiu pentru mine să împart terenul cu Rafa. A fost un meci incredibil. E cel mai mare meci pe care l-am făcut aici la Paris. Atmosfera a fost minunată. Vreau să vă mulţumesc, e fantastic. Să câştigi împotriva lui Rafa pe terenul lui, ai nevoie de cel mai bun tenis. Şi a fost seara celui mai bun tenis al meu. E greu să explic presiunea de a juca împotriva lui Rafa aici. E la un alt nivel, e un lucru special în sportul nostru. Am încercat să îmi îmbunătăţesc jocul„, a spus Novak Djokovic la Eurosport.

Novak Djokovic, a doua victorie din carieră cu Nadal la Roland Garros

Tenismanul sârb Novak Djokovici, locul 1 mondial, l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal, locul 2 mondial, în patru seturi, după peste patru ore, şi s-a calificat în finală la Roland Garros.

Djokovici s-a impus, scor 3-6, 6-3, 7- 6 (7/4), 6-2, după patru ore şi 11 minute de joc. Sârbul este pentru a cincea oară în finală la Roland Garros, el fiind câştigător în 2016.

În finală, Djokovici va evolua contra grecului Stefanos Tsitsipas. La meciul de la Roland Garros, spectatorii au primit acceptul de a rămâne până la final, în ciuda restricţiilor care intrau în vigoare la ora 23.00 (ora Franţei).

Reclamă

Stefanos Tsitsipas, în lacrimi după calificarea în finală

El a fost apludat în picioare de spectatorii care l-au susţinut şi pe durata partidei.

Visul meu a fost să joc aici, visul meu a fost să fiu pe marea scenă de la Paris într-o zi, Nu credeam că voi ajunge atât de departe”, a declarat Tsitsipas.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rafael Nadal – Novak Djokovic 6-3, 3-6, 6-7, 2-6
  • Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas, marea finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și