Închide meniul

Roland Garros 2021 | Irina Begu, în sferturile de finală ale probei de dublu. Câţi bani va primi românca şi cu cine va juca

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 14:06

Roland Garros 2021 | Irina Begu, în sferturile de finală ale probei de dublu. Câţi bani va primi românca şi cu cine va juca

profimedia

Irina Begu, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la Roland Garros, alături de argentinianca Nadia Podoroska.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu, în sferturile de finală ale probei de dublu

Begu şi colega sa au învins în turul trei echipa franceză Clara Burel/Chloe Paquet, scor 6-3, 6-1, într-o oră şi 14 minute.

În runda următoare, cele două sportive vor întâlni perechea care se va impune în meciul Sharon Fickman/Giuliana Olmos (Canada/Mexic), cap de serie numărul 9 – Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA), informează news.ro.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 49.853 de euro şi cu câte 430 de puncte WTA.

Reclamă

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile de finală

Tot astăzi, Sorana Cîrstea a fost învinsă pe tabloul de simplu de Tamara Zidansek, din Slovenia, cu 6-7, 1-6.

Cîrstea a condus cu 5-4 şi a avut o şansă de a câştiga primul set. Zidansek s-a impus până la urmă în tie-break, iar actul secund a fost fără istoric. Meciul a durat 1 oră şi 26 de minute.

Sorana pleacă acasă cu un cec de 170 de mii de euro, cel mai mare premiu al carierei. Cea mai bună performanţă la Paris rămâne cea din 2009, când a ajuns până în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Irina Begu, în sferturi la Paris
  • Joacă alături de Nadia Podoroska

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și