Închide meniul

Roland Garros 2021 | Performanță uluitoare! Coco Gauff, la doar 17 ani, a atins sferturile la Paris

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 16:41

Reclamă
Roland Garros 2021 | Performanță uluitoare! Coco Gauff, la doar 17 ani, a atins sferturile la Paris

Profimedia

Coco Gauff, în sferturi la Roland Garros

Ascensiunea lui Coco Gauff continuă. La doar 17 ani, americanca a atins deja faza sferturilor la trei turnee de Grand Slam diferite: Wimbledon 2019, Australian Open 2020 și Roland Garros 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coco Gauff, la 17 ani, în sferturile de la Roland Garros

În meciul împotriva lui Ons Jabeur, Gauff n-a comis nicio dublă-greșeală și a avut un procentaj de 81% al punctelor câștigate pe propriul serviciu.

În acest moment, Coco Gauff este printre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA. Înainte de Roland Garros, ea a câștigat turneul de la Parma și a ajuns până în semifinale la Roma.

„Sunt foarte fericită că am reușit să ajung în primul meu sfert de finală la Roland Garros. Am jucat foarte bine astăzi, așa că sunt mulțumită de asta. Turneul de la Parma mi-a dat multă încredere. A fost primul meu titlu pe zgură.

Reclamă

Venirea aici mi-a dat multă încredere și m-a învățat foarte mult cum să închid meciurile și să fac față presiunii”, a declarat Coco Gauff, la finalul meciului cu Ons Jabeur.

În sferturi, Gauff se va duela cu cehoaica Barbora Krejcikova (33 WTA), cea care a învins-o pe Sorana Cîrstea în finala de la Strasbourg.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și