Închide meniul

Roland Garros 2023 | Maria Sakkari, eliminată surprinzător în primul tur de la Paris

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 20:26

Roland Garros 2023 | Maria Sakkari, eliminată surprinzător în primul tur de la Paris

Roland Garros 2023 | Maria Sakkari, eliminată surprinzător în primul tur

Maria Sakkari, eliminată de la Roland Garros 2023/ Profimedia

  • Maria Sakkari, eliminată în primul tur de la Roland Garros 2023
  • Numărul 8 WTA s-ar fi putut duela cu Irina Begu în turul al treilea

Maria Sakkari a fost eliminată surprinzător în primul tur de la Roland Garros 2023. Ocupanta locului opt mondial a fost învinsă în turul inaugural de către Karolina Muchova, jucătoare de pe locul 42 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Sakkari ar fi putut să se dueleze cu Irina Begu în turul al treilea de la Roland Garros 2023.

Roland Garros 2023 | Maria Sakkari a eliminată în primul tur

Maria Sakkari a fost învinsă cu scorul de 6-7, 5-7 de către Karolina Muchova, la capătul unui meci care a durat puţin peste două ore de joc.

Reclamă

Sakkari a început perfect partida cu Muchova, conducând cu 3-0, cu un break avantaj. Ulterior, jucătoarea din Cehia a revenit şi a reuşit să egaleze, iar de la scorul de 3-3, meciul a fost extrem de echilibrat. La tie-break, cehoaica s-a impus cu 7-5, şi astfel şi-a adjudecat primul set.

În setul secund, Sakkari din nou a început cu break, şi a condus cu 2-0. Muchova a revenit, iar la scorul de 5-4 a avut şansa de a închide partida, ratând două mingi de meci.

Reclamă

Ulterior, Sakkari şi-a făcut serviciul, a egalat la 5, însă Muchova a câştigat următoarele două game-uri, şi astfel şi-a asigurat prezenţa în turul secund de la Roland Garros 2023.

În turul al doilea, Karolina Muchova se va duela cu Nadia Podoroska, iar într-un posibil tur trei ar putea da peste Irina Begu.

Aryna Sabalenka, în turul doi de la Roland Garros

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2) s-a calificat duminică în turul al doilea al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a dispus în prima rundă de ucraineanca Marta Kostiuk, cu 6-3, 6-2.

Reclamă 4 / 0/3

Sabalenka s-a impus după doar oră şi zece minute în faţa ucrainencei, aflată pe locul 39 WTA, la finalul meciului aceasta refuzând să-i strângă mâna belarusei.

În turul 2, Sabalenka o va întâlni pe compatrioata sa, Irina Şimanovici (211 WTA), venită din calificări.

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep, una dintre marile absenţe de la Roland Garros

Mundo Deportivo a scris despre Simona Halep, românca suspendată pentru dopaj şi una dintre marile absenţe de la Roland Garros, alături de „regele” Rafael Nadal.

„Simona Halep – suspendată pentru dopaj: Românca Simona Halep se plânge că nu este lăsată să se apere în condițiile în care a fost depistată pozitiv pentru dopaj la un control anti-doping și este acuzată că are un pașaport biologic cu nereguli.

Ea avertizează că versiunea sa nu a fost încă audiată în cadrul unui organism oficial. Ea își bazează apărarea pe contaminarea unui supliment autorizat. Suspendată provizoriu din octombrie 2022, ea a câștigat Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019″, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor
WTA • 24 oct., 12:43
Karolina Muchova s-a retras de la Turneul Campioanelor! Cine îi ia locul finalistei de la Roland Garros
Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune
US Open • 8 sept., 8:55
Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune, după ce și-a lipit tălpile de scările arenei
US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea
US Open • 6 sept., 13:43
US Open 2023 | Karolina Muchova, cuvinte de laudă la adresa Soranei Cîrstea, după meciul din sferturi! Ce a declarat cehoaica
US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows
US Open • 6 sept., 8:33
US Open 2023 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Flushing Meadows! Unde crede că s-a făcut diferenţa
Ce a declarat Karolina Muchova după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea
US Open • 6 sept., 4:23
Ce a declarat Karolina Muchova după ce a învins-o pe Sorana Cîrstea și s-a calificat în semifinale la US Open 2023