Închide meniul

Roland Garros 2023 | Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil: „Acelaşi lucru îl spuneam şi despre Daniil Medvedev”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 12:28

Roland Garros 2023 | Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil: „Acelaşi lucru îl spuneam şi despre Daniil Medvedev

Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil

Carlos Alcaraz, în meciul cu Tsitsipas de la Roland Garros / Hepta

Roland Garros 2023 | Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil, chiar dacă spaniolul trece printr-o perioadă extrem de bună. Numărul 1 ATP se pregăteşte de semifinala de la Roland Garros cu Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios nu participă la Roland Garros, dar acest lucru nu îl împiedică să fie activ pe Twitter. Finalistul din 2022 de la Wimbledon interacţioneză cu fanii pe contul său de Twitter şi nu se fereşte să îşi spună părerea despre adversarii săi.

Roland Garros 2023 | Nick Kyrgios nu crede că Alcaraz este invincibil: „Acelaşi lucru îl spuneam şi despre Daniil Medvedev”

Carlos Alcaraz traversează o perioadă foarte bună. Numărul 1 ATP pare de neoprit, mai ales după prestaţia foarte bună din sferturile de finală de la Roland Garros cu Stefanos Tsitsipas, în care a trecut fără mari emoţii de jucătorul grec.

Un jurnalist a întrebat pe Twitter ce posibile slăbiciuni văd fanii în jocul lui Alcaraz, iar printre cei care au răspuns s-a numărat şi jucătorul australian.

Kyrgios a făcut o paralelă între Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev, fostul număr 1 mondial şi câştigător la US Open 2021. Australianul a recunoscut că nu vede încă slăbiciunile din jocul lui Alcaraz, dar crede că liderul ATP poate să pară imbatabil până când un jucător îi va expune slăbiciunile, aşa cum s-a întâmplat şi cu Daniil Medvedev:

Reclamă

„Spuneam lucruri similare despre Daniil Medvedev cândva. Nu spun că văd vreo slăbiciune, spun doar că, până când cineva le va expune, o să pară imbatabil”, a scris Kyrgios, pe contul său de Twitter.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic, finala din semifinalele turneului de la Roland Garros

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic se vor întâlni în semifinalele turneului de la Roland Garros. Aceasta va fi a doua întâlnire directă dintre cei doi. Prima a avut loc tot pe zgură, în semifinalele turneului de la Madrid, acolo unde s-a impus spaniolul cu 6-7(5), 7-5, 7-6(5), după 3 ore şi 38 de minute de joc.

Pe parcursul turneului, Alcaraz a pierdut un singur set, în turul al doilea, contra japonezului Taro Daniel. Tot un set a pierdut şi Djokovic, în meciul din sferturi cu Karen Khachanov, atunci când a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi. Sârbul s-a impus cu 4-6, 7-6(0), 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz, care a mai cucerit titlul de la US Open din 2022, caută să câştige pentru prima oară în cariera sa titlul de la Roland Garros. De partea cealaltă, Novak Djokovic poate câştiga în acest an pentru a treia oară titlul de pe zgura pariziană şi îl poate depăşi pe Rafael Nadal la numărul total de turnee de Grand Slam.

Câştigătorul semifinalei dintre Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic îl va întâlni în marea finală de duminică pe câştigătorul semifinalei dintre Alexander Zverev şi Casper Ruud.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și