Închide meniul

Serena Williams, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros 2021! Prima reacţie a americancei: „A fost un sezon dificil!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 23:52

Reclamă
Serena Williams, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros 2021! Prima reacţie a americancei: „A fost un sezon dificil!

Profimedia

Serena Williams, în tinpul unui meci / Profimedia

Serena Williams, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros 2021. Locul 8 WTA (cap de serie numărul 7) a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 7-5, de Elena Rybakina din Kazahstan, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams, eliminată în optimile de finală de la Roland Garros 2021

Serena a fost eliminată la capătul unui meci care a durat o oră şi 17 minute. În urma acestei eliminări, pe tabloul principal feminin de la Roland Garros au mai rămas doar două jucătoare din top 10 WTA, Sofia Kenin și Iga Swiatek.

Rybakina, 21 de ani, este pentru prima dată în sferturile de finală ale unui Grand Slam. Anterior, ea nu a trecut de turul al doilea la „majore”. Elena Rybakina va evolua în faza următoare cu rusoiaca Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 31.

Serena Williams, prima reacţie după eliminarea de la Roland Garros

Imediat după eliminare, Serena a anunţat că va mai participa şi la viitoarele ediţii de Roland Garros. Acum, americanca este cu gândul la Wimbledon, următorul turneu de Grand Slam.

Reclamă

„(n.r. dacă va mai juca pe zgura de la Paris) Cu siguranţă nu mă gândesc. Sunt cu mintea în altă parte, dar nu la asta. Urăsc regretele. A fost un sezon dificil şi, deşi iubesc zgura, mi-aş dori să pot câştiga un meci”, a spus Serena, citată de rolandgarros.com.

Serena Williams, eliminată de la Roland Garros în aceeaşi zi cu Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost şi ea eliminată azi de la Roland Garros. Românca a părăsit zgura de la Paris în optimile de finală. Tamara Zidansek a învins-o, scor 7-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat 1 oră şi 26 de minute.

Cîrstea a condus cu 5-4 şi a avut o şansă de a câştiga primul set. Zidansek s-a impus până la urmă în tie-break, iar actul secund a fost fără istoric. Sorana pleacă acasă cu un cec de 170 de mii de euro, cel mai mare premiu al carierei.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și