Închide meniul

Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră s-a pus la pământ, după ce Qinwen Zheng i-a luat 7 game-uri la rând. „Simo” a chemat medicul

Cosmin Cioboată Publicat: 26 mai 2022, 18:55

Reclamă
Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră s-a pus la pământ, după ce Qinwen Zheng i-a luat 7 game-uri la rând. „Simo a chemat medicul

Simona Halep s-a pus la pământ, după ce Qinwen Zheng i-a luat 8 game-uri la rând

Simona Halep a cedat nervos la Roland Garros 2022 / Captură Eurosport

Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022, în meciul cu Qinwen Zheng. Jucătoarea din România a pierdut 7 game-uri la rând și a avut o reacție incredibilă. „Simo” s-a ghemuit la pământ, cu ochii închiși, în încercarea disperată de a-și reveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a prăbușit total în meciul cu Qinwen Zheng, din turul 2 de la Roland Garros. Sportiva din China a câștigat 7 game-uri la rând, reușind să trimită partida în decisiv.

Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022, contra lui Qinwen Zheng

La scorul de 1-1 la seturi și 1-0 pentru Zheng, în decisiv, Halep a avut o reacție nervoasă. Românca s-a lovit cu palma în coapsă, extrem de furioasă pentru mingile pierdute pe propriul serviciu. Ulterior, Zheng a reușit break-ul, iar sportiva noastră a fost dărâmată.

În pauza dintre game-uri, Simona Halep s-a dus la linia de fund a terenului, s-a ghemuit și a închis ochii, încercând să se calmeze, ținând racheta lipită de frunte.

Simona Halep a cedat nervos la Roland Garros 2022
Simona Halep s-a pus la pământ, după ce Qinwen Zheng i-a luat 7 game-uri la rând / Sursă: Captură Eurosport

Simona Halep, la pământ în meciul cu Qinwen Zheng, de la Roland Garros 2022

Ulterior, la scorul de 0-3 în decisiv, Halep a chemat medicul pentru un scurt control. Echipa medicală i-au luat tensiunea campioanei noastrei, iar ulterior jucătoarea de 30 de ani a revenit pe teren.

Reclamă

Simona Halep începuse excelent partida din turul 2 de la Paris. Românca a câștigat categoric primul set, scor 6-2, și părea să se îndrepte către o victorie fulgerătoare în fața sportivei din China, Qinwen Zheng. Din păcate pentru „Simo”, situația s-a complicat teribil în setul secund.

Zheng a câștigat 5 game-uri la rând, în setul secund, și a trimis partida în decisiv.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile au continuat să se complice pentru Simona în setul decisiv. Zheng a câștigat, per total, 8 game-uri la rând, până când Halep a reușit să întrerupă seria uluitoare.

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman la Roland Garros 2022: „A arătat cât e de luptătoare”

Simona Halep l-a cucerit pe Tim Henman după revenirea din meciul din primul tur de la Roland Garros 2022, câştigat în decisiv, în faţa lui Schunk.

Halep a pierdut categoric setul secund, 1-6, dar în decisiv şi-a ridicat nivelul şi n i-a mai dat nicio şansă jucătoarei de 18 ani de pe locul 165 WTA.

„Iubesc spiritul Simonei Halep, este un competitor feroce. În primul tur, a avut probleme în setul doi, nu a fost la cel mai bun nivel, asta poate și din cauza condițiilor: frig, mingi grele.

Dar a arătat cât e de luptătoare în setul 3, când a revenit în meci și nu i-a dat vreo șansă adversarei. Asta fac jucătoarele mari: și când nu joacă cel mai bun tenis al lor, găsesc o cale să câștige și asta s-a întâmplat cu Simona”, a spus Henman, citat de eurosport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și