Închide meniul

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Roland Garros! „Cum poți câștiga turneul?”. Răspunsul fulgerător dat de campioana noastră

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 10:28

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Roland Garros! „Cum poți câștiga turneul?. Răspunsul fulgerător dat de campioana noastră

Simona Halep știe cum poate câștiga Roland Garros 2022

Simona Halep, după o victorie / Getty Images

Simona Halep este cu gândul la trofeul de la Roland Garros. Campioana noastră a trecut în primul tur de Nastasja Schunk, iar acum se pregătește pentru duelul cu Qinwen Zheng. Românca a fost întrebată cum poate câștiga prestigiosul turneu de la Paris, iar răspunsul său a venit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros, turneu pe care l-a mai câștigat în 2018.

Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Roland Garros

Simona Halep a dezvăluit că se gândește întotdeauna numai la meciul următor, iar cu această abordare speră să ajungă până în finală și s-o câștige.

În plus, „Simo” a declarat că îi place să joace sub presiune, lucru întâlnit din plin la un turneu precum Roland Garros:

„Trebuie să câştig toate meciurile pe care le am de jucat. Am nevoie să joc cât de bine pot, să fiu încrezătoare în fiecare meci. Dar pentru moment mă gândesc doar la meciul următor.

Reclamă

Apoi, dacă îl voi câştiga, mă voi raporta la următoarea partidă. O iau pas cu pas. Pun presiune enormă pe mine, pentru că îmi place presiunea, mă ajută să progresez, mă ajută să fiu concentrată”, a spus Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Simona Halep știe care va fi principala amenințare în meciul cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Roland Garros

Halep s-a calificat în turul doi de la Roland Garros 2022 după ce a trecut la debut de Nastasja Schunk, scor 6-4, 1-6, 6-1. Acum, jucătoarea din Constanța este cu gândul numai la duelul cu Zheng, din manșa secundă.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată de-a lungul timpului, iar „Simo” știe care va fi principala amenințare la următorul meci de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mai jucat împotriva ei, știu că lovește destul de puternic și ea. Toate jucătoarele tinere lovesc bine mingea. Așteptările mele sunt legate de mine. Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut, să joc mai bine decât astăzi și să lupt așa cum am făcut-o și azi.”, a declarat Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo l-a câştigat. Atunci, în semifinale, Halep s-a impus cu 6-3, 6-2. În ciuda succesului anterior, românca știe că duelul de la Roland Garros „va fi diferit”.

Simona Halep, anunț ferm: „Sunt aici pentru a răspunde acestor provocări!”

„E super-tânără, joacă foarte bine, aşa cum o fac multe alte jucătoare. Nu mai ţin bine minte partida cu ea, o să mă uit la meci, cred că am jucat pe hard dacă nu mă înşel. Va fi diferit, suprafeţe diferite, noi ca jucătoare suntem diferite.

Fiecare meci de aici e o provocare, dar e normal, vorbim de un Grand Slam. Dar sunt aici pentru a răspunde acestor provocări. Vreau să mă concentrez pe jocul meu şi să dau tot ce pot, apoi vom vedea unde ajung”, a mai spus Halep, pentru eurosport.ro.

Simona a spus că va lucra la toate capitolele înaintea meciului din turul al doilea de la Roland Garros:

„Trebuie să lucrez la tot. De obicei, în ziua liberă, lucrez toate loviturile. Dar nu e ceva special pe care să mă axez, nu cred că mi-a mers ceva foarte prost. Am făcut un meci solid, a fost o zi bună, chiar dacă a fost puţin mai greu”, a mai declarat Simona Halep.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep, cu gândul la trofeul de la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 FotoScenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională 20:30 LIVE TEXTFCSB – Rapid 1-1! Darius Olaru, deschidere rapidă de scor. Krasniqi a restabilit imediat egalitatea! 20:20 Un apropiat al lui Adi Mutu, noul „antrenor principal” al Rapidului! A fost trecut pe foaia de joc în locul lui Bogdan Lobonţ 19:53 „Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu 19:45 LIVE VIDEOQPR – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. Watford – Hull City 0-0 și Leicester – West Brom 2-1. Spectacol în Championship 19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei Vezi toate știrile
Citește și