Închide meniul

Simona Halep știe care va fi principala amenințare în meciul cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Roland Garros: „Va fi diferit”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 mai 2022, 8:57

Simona Halep știe care va fi principala amenințare în meciul cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Roland Garros: „Va fi diferit

Simona Halep, calificată în turul doi de la Roland Garros 2022

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep știe care va fi principala amenințare în meciul cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Roland Garros. Campioana noastră a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivei din China. Simo consideră că forța de lovire a mingii reprezintă principalul atu al lui Zheng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep s-a calificat în turul doi de la Roland Garros 2022 după ce a trecut la debut de Nastasja Schunk, scor 6-4, 1-6, 6-1. Acum, jucătoarea din Constanța este cu gândul numai la duelul cu Zheng, din manșa secundă.

Simona Halep știe care va fi principala amenințare în meciul cu Qinwen Zheng, din turul doi de la Roland Garros

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată de-a lungul timpului, iar „Simo” știe care va fi principala amenințare la următorul meci de la Paris.

„Am mai jucat împotriva ei, știu că lovește destul de puternic și ea. Toate jucătoarele tinere lovesc bine mingea. Așteptările mele sunt legate de mine. Vreau să mă concentrez pe ceea ce am de făcut, să joc mai bine decât astăzi și să lupt așa cum am făcut-o și azi.”, a declarat Simona Halep, pentru eurosport.ro.

Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo l-a câştigat. Atunci, în semifinale, Halep s-a impus cu 6-3, 6-2. În ciuda succesului anterior, românca știe că duelul de la Roland Garros „va fi diferit”.

Reclamă

Simona Halep, anunț ferm: „Sunt aici pentru a răspunde acestor provocări!”

„E super-tânără, joacă foarte bine, aşa cum o fac multe alte jucătoare. Nu mai ţin bine minte partida cu ea, o să mă uit la meci, cred că am jucat pe hard dacă nu mă înşel. Va fi diferit, suprafeţe diferite, noi ca jucătoare suntem diferite.

Fiecare meci de aici e o provocare, dar e normal, vorbim de un Grand Slam. Dar sunt aici pentru a răspunde acestor provocări. Vreau să mă concentrez pe jocul meu şi să dau tot ce pot, apoi vom vedea unde ajung”, a mai spus Halep, pentru eurosport.ro.

Simona a spus că va lucra la toate capitolele înaintea meciului din turul al doilea de la Roland Garros:

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să lucrez la tot. De obicei, în ziua liberă, lucrez toate loviturile. Dar nu e ceva special pe care să mă axez, nu cred că mi-a mers ceva foarte prost. Am făcut un meci solid, a fost o zi bună, chiar dacă a fost puţin mai greu”, a mai declarat Simona Halep.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Nastasja Schunk, de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o pe Nastasja Schunk în primul meci, scor 6-4, 1-6, 6-1. Campioana noastră le-a dat emoții fanilor în setul al doilea, când a cedat categoric în fața jucătoarei din Germania.

Simona Halep a anunțat că obiectivul ei la Roland Garros este să joace mai bine de la meci la meci.

„În primul rând vreau să mulţumesc publicului, celor care au rămas în arenă. Vă mulţumesc, în urmă cu un an nu am jucat foarte mult, mi-a fost dor. Mă bucur de această victorie. Ea a lovit mingea puternic, dar eu am rămas suficient de puternică. Am rămas concentrată. Mă bucur că am câştigat meciul pentru că mereu e greu în primul tur.

Să joc mai bine în runda următoare, acesta este obiectivul. Vreau să lupt, aşa cum am făcut azi. Atmosfera este frumoasă, mă bucur că oamenii mă susţin. Am jucat finale. Acum am un antrenor francez şi pe viitor cred că voi învăţa franceza şi vom putea vorbi aşa aici”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Pentru calificarea în turul al doilea, Simona Halep va fi recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Schunk va pleca acasă cu 62.000 de euro şi 10 WTA.

Reacția lui Patrick Mouratoglou, după prima victorie alături de Simona Halep la un Grand Slam

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj pentru Simona Halep, după prima lor victorie împreună la un Grand Slam.

Reclamă

„Fiecare meci reprezintă o luptă. Astăzi a fost una dificilă. Prima noastră victorie la un Grand Slam a fost specială. Haide să ne pregătim pentru turul al doilea”, a scris Mouratoglou, pe contul de Facebook.

Mouratoglou a fost surprins de mai multe ori în loja oficială a Simonei, trăind la intensitate maximă meciul cu tânăra Nastasja Schunk. Alături de antrenorul jucătoarei noastre, în lojă s-au aflat părinții ei, precum și nume grele din sportul românesc: Ilie Năstase, Nadia Comăneci și Virginia Ruzici.

Cu toții s-au bucurat la scenă deschisă după ce „Simo” a obținut calificarea în turul al doilea la Roland Garros 2022.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și