Închide meniul

Simona Halep la Roland-Garros, cu maximum 1.000 de fani în tribune! Anunţul făcut de francezi. Ce se întâmplă cu meciurile programate seara

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 6:41

Simona Halep la Roland-Garros, cu maximum 1.000 de fani în tribune! Anunţul făcut de francezi. Ce se întâmplă cu meciurile programate seara

ProfimediaImages

Simona Halep va avea parte de sprijinul fanilor, la Roland Garros

Ca parte a relaxării progresive, care a fost decisă de guvern, cota de ocupare a arenelor este de 35% din capacitate, dar maximum 1.000 de persoane, a detaliat Jean-Michel Blanquer, în emisiunea Stade 2 de la postul France 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ministrul nu a precizat totuşi dacă această cotă se va schimba, în special pentru finale, începând cu 9 iunie. De la acea dată, pe stadioanele din Franţa se va trece la o cotă de 65%, cu un plafon de 5.000 de persoane.

Roland Garros | Ce se întâmplă cu meciurile din sesiunile de seară

"Aşa că vom începe să avem stadioane umplute onorabil", a menţionat el. O altă întrebare pentru Roland Garros era dacă meciurile din sesiunile de seară se vor juca fără spectatori din cauza interzicerii ieşirilor pe timp de noapte.

"Suntem capabili să instituim un sistem justificativ (n.r. – pentru spectatori), acesta este unul dintre lucrurile care se discută cu organizatorii", a spus el.

Jean-Michel Blanquer nu a exclus schimbarea acestor reguli, în funcţie de evoluţia crizei sanitare. De asemenea, el a lăudat avantajele unui "permis de sănătate" (test negativ sau certificat de vaccinare). Prezentarea acestuia "poate fi condiţia pentru a putea intra pe stadioane", a explicat el.

Reclamă

Pe măsură ce se apropie Jocurile Olimpice, ministrul a confirmat că sportivii de nivel înalt pot fi vaccinaţi "în mod voluntar". "Este normal”, a spus Jean-Michel Blanquer, adăugând: „Nu sunt atât de mulţi”.

Roland Garros a fost amânat cu o săptămână de către organizatori şi va avea loc între 30 mai şi 13 iunie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și