Închide meniul

Simona Halep le-a dezvăluit francezilor schimbările din ultimul an! "Nu mai renunţ uşor la niciun punct"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 12:44

Simona Halep le-a dezvăluit francezilor schimbările din ultimul an! "Nu mai renunţ uşor la niciun punct"

ProfimediaImages

Simona Halep - Irina Begu, în turul 2 de la Roland Garros

"Cred că mi-am îmbunătăţit jocul, sunt mult mai matură pe teren. Sunt mult mai calmă şi mă simt mult mai bine pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbările din jocul Simonei Halep din ultimul an

Sunt relaxată şi încerc să dau totul în fiecare meci. Nu mai renunţ uşor la niciun punct, deci cred că m-am schimbat mult în ultimele 12 luni", a spus Halep, la conferinţa de presă.  

După ce a câştigat ediţia din 2018 a Openului francez, Simona a fost învinsă, surprinzător, anul trecut, de Anisimova, în două seturi, 2-6, 4-6. 

Simona Halep – Irina Begu, în turul 2 de la Roland Garros

Turul 2 de la Openul francez propune un duel românesc, între Simona Halep şi Irina Begu. Este pentru prima oară când cele două se întâlnesc în cadrul unui turneu de Grand Slam.

Precedentele 7 partide au fost câştigate fără drept de apel de Halep, cea care nu i-a cedat decât un set Irinei, la Madrid, în 2016. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și