Închide meniul

Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la Roland Garros! România, reprezentată de patru jucătoare

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 18:52

Reclamă
Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la Roland Garros! România, reprezentată de patru jucătoare

O legendă a tenisului îi ia apărarea Simonei Halep

Simona Halep, în timpul unui meci de la Roland Garros 2022/ Profimedia

Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie, „Simo” ratează şi competiţia de la Paris. Dacă va primi un răpsuns pozitiv după procesul de dopaj, românca ar putea totuşi participa la turneul de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stere Halep a dezvăluit că procesul fostului lider WTA va avea loc la finalul lunii aprilie. În acest caz, dacă totul se va soluţiona la timp, românca ar putea reveni pe teren odată cu turneul de la Roland Garros.

Simona Halep nu se află pe tabloul principal de la Roland Garros

Dacă îşi va dovedi nevinovăţia, Simona Halep ar putea lua startul la turneul de la Roland Garros. Românca le-ar putea cere organizatorilor un wild-card, şi li se va alătura astfel celorlalte jucătoare din România care şi-au asigurat deja locul pe tabloul principal de la turneul de Grand Slam de la Paris.

Conform jurnalistului specializat în tenis, Daniel Radu, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan sunt deja pe tabloul principal de la Roland Garros. Pe lângă acestea trei, se mai adaugă şi Patricia Ţig, care şi-a folosit clasamentul protejat, deoarece poziţia din clasament nu i-ar fi permis să se califice la turneul de la Paris, fără a juca în calificări, aceasta fiind pe locul 707 WTA.

De asemenea, celor patru românce li se pot alătura şi alte conaţionale pe tabloul principal de la Roland Garros, care vor juca în calificări.

Reclamă

Este de menţionat, totodată, că Simona Halep este singura jucătoare dintre primele 98 din clasamentul WTA care nu se află pe tabloul principal de la Roland Garros.

Dacă nu va participa la Roland Garros, Simona Halep nu ar pierde foarte multe puncte în clasamentul WTA. La ediţia de anul trecut, „Simo” a fost eliminată încă din turul secund de Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6. În acel meci, românca a suferit şi un atac de panică.

Simona Halep a câştigat turneul Roland Garros în 2018, după o finală dramatică cu Sloane Stephens. De asemenea, românca a mai bifat alte două finale în capitala Franţei, în 2014, atunci când era învinsă de Maria Sharapova, şi în 2017, când pierdea dramatic în faţa Jelenei Ostapenko.

Reclamă 4 / 0/3

De asemena, Roland Garros-ul este turneul de Grand Slam favorit al Soranei Cîrstea. Aceasta a bifat cel mai bun rezultat al său în 2009, atunci când ajungea în sferturi.

„Sori” are un an excelent, şi îşi va începe sezonul de zgură la Roma, la turneul care este porgramat în perioda 8 – 23 mai.

Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep

Stere Halep a vorbit despre cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep, după FCSB – Farul Constanţa 2-1. Acesta a spus că este încrezător că fiica sa îşi va demonstra nevinovăţia.

Stere Halep este încrezător că Simona Halep va scăpa de suspendarea din cauza dopajului şi va reveni pe terenurile de tenis. Acesta a spus că Halep ar putea primi un verdict pe 30 aprilie, atunci când a fost stabilit termenul.

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a spus Stere Halep la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și