Închide meniul

Simona Halep va juca la Roland Garros cu mii de spectatori în tribune! Anunțul făcut de Federația Franceză de Tenis

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 15:10 / Actualizat: 13 iunie 2023, 17:20

Simona Halep va juca la Roland Garros cu mii de spectatori în tribune! Anunțul făcut de Federația Franceză de Tenis

profimedia

Roland Garros, cu mii de spectatori în tribune

Simona Halep va juca la Roland Garros cu mii de spectatori în tribune! Începând de la 9 iunie, numărul spectatorilor la meciurile din timpul zilei va urca la 13.146, datorită autorizaţiei guvernamentale de a ridica plafonul la 65%. Tot de la 9 iunie, spectatorii vor trebui să prezinte un test PCR negativ sau un certificat de vaccinare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va juca la Roland Garros cu mii de spectatori în tribune!

„În ceea ce privește publicul și biletele, Federația a acționat în strânsă colaborare cu Ministerul Educației Naționale, Tineretului și Sportului, precum și cu serviciile de stat pentru a organiza turneul cu numărul maxim de spectatori posibil și protocoale de sănătate optimizate pentru a garanta sănătatea și siguranța tuturor spectatorilor prezenți pe stadion. În timpul acestei ediții a turneului din 2021, plasarea în stand va fi supusă unui protocol precis”, se arată în comunicarul emis de Federația Franceză de Tenis.

Turneul de la Roland Garros va avea loc în perioada 30 mai – 13 iunie. Competiția a fost amânată cu o săptămână de la data programării inițiale.

Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea şi Irina Begu, pe taboul principal la Roland Garros

Simona Halep, locul 3 WTA, Patricia Ţig, locul 63 WTA, Sorana Cîrstea, locul 67 WTA, şi Irina Begu, locul 74 WTA au fost acceptate pe tabloul principal de la Roland Garros.

Ana Bogdan, locul 102 WTA, este prima rezervă, şi va intra pe tablou dacă se va retrage una dintre jucătoarele direct acceptate. Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, dar cu clasament protejat, este de asemenea rezervă, a cincea.

Reclamă

Halep a spus, în mai multe rânduri, că obiectivul ei pentru turneele pe zgură este să fie sănătoasă şi să facă meciuri cât mai bune, pentru a nu pune în pericol visul unei medalii la Jocurile Olimpice. Ea s-a bucurat că Roland Garros 2021 va începe cu întârziere de o săptămână.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și