Închide meniul

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022: „Am fost foarte surprinsă să-l văd! Sunt foarte recunoscătoare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 mai 2022, 16:37

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022: „Am fost foarte surprinsă să-l văd! Sunt foarte recunoscătoare!

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Sorana Cîrstea, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea (26 WTA, 32 de ani) a fost ajutată de croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, la Roland Garros 2022. Sportiva noastră a făcut dezvăluirea după victoria din turul 1 la Roland Garros, scor 6-3, 6-3 cu Tatjana Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana a explicat că antrenorul i-a oferit sfaturi preţioase timp de o oră, motiv pentru care îi este recunoascătoare fostului câştigător de la Wimbledon.

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022

„E unul dintre cele mai frumoase lucruri să ne întoarcem la normalitate. A fost extraordinar să văd că toate terenurile aveau tribunele pline. E mereu mai bine să joci în fața fanilor, să fie atmosferă. Da, Goran Ivanisevic m-a ajutat. A venit la antrenamentele mele acum două zile. Sincer, doar i-am cerut ajutorul și mi-a acordat o oră din timpul său. Deci a stat cu mine pe teren acea oră și a vorbit puțin cu mine, despre lucrurile la care mă gândesc în tenis.

A fost o oră foarte plăcută. Astăzi am fost foarte surprinsă să-l văd, fiindcă știu că e foarte ocupat cu Novak Djokovic. A fost un gest foarte amabil din partea lui. Am fost bucuroasă să primesc sfaturi de el, fost câștigător de Grand Slam și antrenor de număr 1 mondial. Sunt foarte recunoscătoare pentru că mi-a acordat acea oră. A fost o oră de privit tenisul cu alți ochi, cu o perspectivă diferită”, a declarat Sorana Cîrstea, la conferinţa de presă după meciul cu Tatjana Maria.

Sorana Cîrstea, în turul 2 de la Roland Garros, după 6-3, 6-3 cu Tatjana Maria

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Tatjana Maria, cu un convingător 6-3, 6-3. Cîrstea va evolua în manşa următoare cu americanca Sloane Stephens, locul 64 WTA, sau cu o altă jucătoare germană, Jule Niemeier, locul 102 WTA, venită din calificări.

Reclamă

Calificarea în turul secund este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.

Tot pe terenul 6, pe care a jucat Sorana Cîrstea, după două meciuri de simplu masculin, Gabriela Ruse, locul 52 mondial, va evolua împotriva sportivei belgiene Elise Mertens, locul 33 WTA şi cap de serie 31.

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Roma

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie WTA 1.000 de la Roma. Ea a fost învinsă cu scorul de 6-0, 7-6 (1), de Ons Jabeur din Tunisia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 9, după un meci care a durat o oră şi 16 minute.

Reclamă 4 / 0/3

Cîrstea a fost condusă cu 6-0, 5-2, cu două break-uri, dar a avut o revenire spectaculoasă până la 5-5, scor la care a servit şi a fost din nou condusă, 0-40. Ea a anulat toate mingile de break ale adversarei şi a preluat pentru prima dată conducerea în acest meci.

Obosită după ce a câştigat Madrid Open, Jabeur s-a salvat cu jocul ei tehnic, în care abundă loviturile scurte. Jucătoarea tunisiană a dus setul în tie-break, pe care l-a încheiat cu 7-1, după puţin peste 75 de minute de joc.

Pentru participarea la turneul din capitala Italiei, Cîrstea va primi un premiu de 9.456 de euro şi un punct WTA.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și