Închide meniul

Tragere la sorţi „de foc” la Roland Garros, pe tabloul masculin! Alcaraz, Djokovic şi Tsitsipas, pe acelaşi sfert

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 16:17

Tragere la sorţi „de foc la Roland Garros, pe tabloul masculin! Alcaraz, Djokovic şi Tsitsipas, pe acelaşi sfert

Tragere la sorţi "de foc" la Roland Garros, pe tabloul masculin

Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz, la finalul unui meci/ Profimedia

A avut loc o tragere la sorţi „de foc” la Roland Garros, pe tabloul masculin! Carlos Alcaraz, liderul mondial, Novak Djokovic, locul 2 ATP, cât şi Stefanos Tsitsipas, sunt pe acelaşi sfert de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros se va desfăşura în perioada 28 mai – 11 iunie. Rafael Nadal, cel care a cucerit 14 titluri la Openul Francez, ratează ediţia din acest an din cauza unei accidentări.

Tragere la sorţi „de foc” la Roland Garros, pe tabloul masculin

Carlos Alcaraz este principalul favorit al turneului de la Roland Garros. Acesta s-ar putea duela într-un posibil sfert de finală cu Stefanos Tsitsipas, finalistul din 2021.

Ibericul îl conduce la duelurile directe pe grec, câştigând toate meciurile disputate până acum.

De asemenea, Novak Djokovic s-ar putea duela cu Andrey Rublev în sferturi, urmând ca în semifinale să dea peste unul dintre Carlos Alcaraz sau Stefanos Tsitsipas.

Reclamă

Pe cealaltă parte de tablou, favorit este Daniil Medvedev, care luptă pentru a câştiga al doilea turneu de Grand Slam, după US Open 2021.

De asemenea, pe jumătatea de tablou a rusului se află şi Holger Rune, Casper Ruud şi Jannik Sinner.

Reclamă 4 / 0/3

Lupta pentru primul loc ATP

Pe lângă titlul pus în joc, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic şi Daniil Medvedev se luptă şi pentru primul loc în ierarhia ATP, la Roland Garros.

Novak Djokovic va reveni pe prima poziţie în lume în cazul în care va câştiga turneul francez, dar şi în cazul în care va pierde finala, iar Alcaraz şi Medvedev sunt eliminaţi devreme în competiţie.

Alcaraz va rămâne pe primul loc ATP dacă va câştiga turneul, cât şi dacă pierde finala şi Medvedev nu câştigă Grand Slam-ul.

De cealaltă parte, Daniil Medvedev devine lider mondial dacă va triumfa la Roland Garros, cât şi dacă va ajunge în finală, iar câştigătorul turneului nu va fi Alcaraz sau Djokovic.

În primul tur, Carlos Alcaraz se va duela cu un jucător venit din calificări, la fel ca şi Daniil Medvedev. Novak Djokovic se va duela cu Aleksandar Kovacevic în primul tur de la Roland Garros.

John McEnroe, înainte de Roland Garros: „Carlos Alcaraz ar fi uşor favorit pentru a câştiga aici”

John McEnroe a vorbit înainte de Roland Garros şi susţine că, în lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz e favorit la câştigarea trofeului, la mare luptă cu Novak Djokovic.

Fostul campion american John McEnroe îl consideră pe spaniolul Carlos Alacaraz uşor favorit în faţa lui Novak Djokovic pentru victoria în turneul de tenis de la Roland Garros, în absenţa lui Rafael Nadal, din cauza unei accidentări, transmite Reuters.

Reclamă

„Aş spune că Alcaraz ar fi uşor favorit pentru a câştiga aici. Alcaraz are multă presiune acum pentru că este o gură incredibilă de aer proaspăt. Este atât de electrizant modul în care joacă, are o personalitate grozavă şi lumea vrea să-l vadă învingând.

Dar atunci trebuie să-l susţii. Are 20 de ani, dar pare deja un ambasador grozav pentru sportul nostru şi asta îi va atrage pe fani de partea lui”.

Sincer, doar Rafa a fost capabil să domine într-o asemenea manieră aici. Novak are tot atâtea Grand Slam-uri (22), dar nu-l poţi pune la acelaşi nivel cu Rafa la Roland Garros. El a ridicat ştacheta atât de sus încât este imposibil să-ţi imaginezi că cineva se poate apropia de ea”, a spus McEnroe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și