Închide meniul

Sara Errani, adversara Irinei Begu, a trecut prin momente dificile înainte de Roland Garros

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 16:07

Reclamă
Sara Errani, adversara Irinei Begu, a trecut prin momente dificile înainte de Roland Garros

Sara Errani, adversara Irinei Begu, a trecut prin momente dificile înainte de Roland Garros

Sara Errani / Hepta

Sara Errani, adversara Irinei Begu, a trecut prin momente dificile înaintea partidei din turul secund de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu (27 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Roland Garros, după victoria cu Sara Errani (73 WTA), scor 6-3, 6-0, după o oră şi 12 minute de joc.

Sara Errani, adversara Irinei Begu, a trecut prin momente dificile înainte de Roland Garros

Finalistă la Roland Garros în 2012, Sara Errani a vorbit despre înfrângerea în faţa Irinei Begu. Italianca a recunoscut că i-a fost dificil pe teren, după ce şi-a pierdut bunica în urmă cu câteva zile:

„A fost dificil pentru mine să mă încarc cu energie. M-am simțit goală, chiar am avut un joc greșit. Nu am fost deloc lucidă. Am jucat foarte rău”, a spus Sara Errani, despre partida cu Irina Begu, pentru Ubitennis.

Sara Errani a dezvăluit că Roland Garros 2023 a fost cel mai complicat turneu din cariera sa. Cu o seară înaintea debutului pe zgura pariziană, bunica sa a încetat din viaţă. Errani nu a putut fi prezentă nici la înmormântarea bunicii, care a fost în ziua partidei cu Begu:

Reclamă

„Cu siguranţă sunt situaţii care se întâmplă mai multor oameni decât crezi. Dacă nu aş fi menţionat zilele trecute, nimeni nu ar fi ştiut. Sunt situaţii neplăcute şi nu poţi să fii cea mai bună versiune a ta în fiecare zi.

Suntem sportivi profesionişti, dar nu este uşor nici pentru noi. Am ales să vorbesc despre ea, cred că a fost un omagiu pentru ea.

Astăzi a fost înmormântarea (n.r. miercuri), nu am putut să ajung şi acest lucru mă face să mă simt vinovată. Pe teren nu am putut să mă încarc. Uneori poţi da mai mult, uneori mai puţin, dar trebuie să ai răbdare. Până la urmă este doar un meci de tenis”, a mai spus Sara Errani.

Reclamă 4 / 0/3

Sara Errani continuă în turneul de dublu de la Roland Garros

Chiar dacă a fost eliminată din turneul de simplu, Sara Errani va continua în turneul de dublu. Joi, ea va intra pe teren alături de Bethanie Mattek-Sands. Cele două vor întâlni în primul tur perechea Taylor Townsend/Leylah Fernandez.

În ceea ce o priveşte pe Irina Begu, românca va juca în turul al treilea de pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros împotriva cehoaicei Karolina Muchova (43 WTA). În precedentele două întâlniri, ambele pe zgură (Roland Garros 2019 şi Madrid 2023), Irina Begu s-a impus. Begu şi Muchova se vor întâlni vineri pentru un loc în optimi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și