Închide meniul

Anhelina Kalinina se va folosi de câştigurile de la Wimbledon pentru a reconstrui casa părinţilor, distrusă de bombardamentele ruseşti

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2022, 13:34

Anhelina Kalinina se va folosi de câştigurile de la Wimbledon pentru a reconstrui casa părinţilor, distrusă de bombardamentele ruseşti

Anhelina Kalinina se va folosi de câştigurile de la Wimbledon, pentru a reconstrui casa părinţilor

Anhelina Kalinina, în timpul unei partide/ Hepta

  • Anhelina Kalinina va reface casa părinţilor săi, distrusă de bombardamentele ruseşti
  • Jucătoarea din Ucraina este calificată în turul secund la Wimbledon

Anhelina Kalinina, jucătoare clasată pe locul 34 WTA, a mărturist că se va folosi de câştigurile de la Wimbledon pentru a reface casa părinţilor săi, după ce a fost distrusă de bombardamentele ruseşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anhelina Kalinina s-a calificat în turul secund de la Wimbledon. Jucătoare din Ucraina este favorită 29 la ediţia de anul acesta, iar în următoarea rundă o va întâlni pe Lesia Tsurenko, compatrioata sa.

Anhelina Kalinina se va folosi de câştigurile de la Wimbledon pentru a reconstrui casa părinţilor

Anhelina Kalinina a anunţat că îşi va folosi câştigurile de la Wimbledon pentru a veni în sprijinul părinţilor săi. Aceştia se confruntă cu o situaţie dificilă, casa lor fiind distrusă de bombardamentele ruseşti.

Reclamă

„Casa lor a fost atacată, sunt găuri mari în ea. Se reconstruieşte, nu mai pot locui în ea. Sunt în apartamentul meu, unde este şi soţul meu. Sunt sănătoşi şi în sigurianţă, acesta este principalul lucru. A câştiga sau a pierde aici poate schimba multe lucruri”, a declarat Anhelina Kalinina, citată de news.ro.

Premiile de la Wimbledon din acest an s-au mărit considerabil, după decizia organizatorilor de a nu participa jucătorii din Rusia şi Belarus.

Reclamă

În primul tur, Anhelina Kalinina a trecut de Anna Bondar, în trei seturi, cu scorul de 4-6, 6-, 6-4. În turul secund, Kalinina va da piept cu Lesia Tsurenko, altă jucătoare din Ucraina. Cele două se vor afla la prima întâlnire directă din circuit.

Cinci românce debutează marţi la Wimbledon 2022

Prima jucătoare din România care intră pe teren marţi este Mihaela Buzărnescu. Acesta, ajunsă pe locul 127 WTA, se va duela cu Nastasja Schunk, clasată pe 154 WTA.

Mihaela Buzărnescu o va întâlni, în premieră, pe jucătoarea din Germania, Nastasja Schunk. Meciul româncei va fi primul de pe terenul 4, şi va începe de la ora 13:00.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriela Ruse va avea o misiune dificilă. Românca va întâlni una dintre favoritele turneului, Cori Gauff, americanca de 18 ani, pe locul 12 WTA. Va fi a doua partidă pe terenul cu numărul doi, după o înfruntare de pe tabloul masculin. Cele două vor fi faţă în faţă pentru prima dată în circuitul WTA.

De la ora 16:30 va intra pe teren şi Irina Bara, ocupanta locului 122 WTA. Românca o va întâlni pe Chloe Paquet, jucătoare de pe locul 106 WTA. Cele două se vor afla la a doua întâlnire directă, precedenta având loc în 2021, la Valencia. Bara s-a impus atunci în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-4.

Tot de la ora 16:30, îşi va face debutul pe iarba de la All England Club şi Ana Bogdan, ajunsă pe locul 111 WTA. Aceasta va juca pe terenul 14, unde o va întâlni pe Dayana Yastremska, jucătoarea din ucraina ce ocupă locul 74 WTA. Va fi a treia întâlnire directă dintre cele două, precedentele fiind câştigate de Yastremska.

Simona Halep – Karolina Muchova LIVE TEXT (18:00), în primul tur de la Wimbledon 2022

Simona Halep și Karolina Muchova se vor duela pentru prima oară în carieră, în primul tur de la Wimbledon 2022, azi, în jurul orei 18:00.

Partida dintre Halep și Muchova este programată a treia pe Terenul 1, după duelul de pe tabloul masculin dintre Berrettini și Garin (15:00) și finalul partidei dintre Korpatsch și Watson (7-6, 5-7).

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:08 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele de start 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie