Închide meniul

Ce amendă a primit Nick Kyrgios după ce a făcut un scandal monstru la Wimbledon 2022! Australianul l-a jignit pe arbitru: „Ești prost?!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 iulie 2022, 10:44

Ce amendă a primit Nick Kyrgios după ce a făcut un scandal monstru la Wimbledon 2022! Australianul l-a jignit pe arbitru: „Ești prost?!

Nick Kyrgios s-a certat cu arbitrul la Wimbledon 2022

Nick Kyrgios, în timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas / Profimedia

  • Ce amendă a primit Nick Kyrgios după ce a făcut un scandal monstru la Wimbledon 2022
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A venit „nota de plată” pentu Nick Kyrgios după scandalul uriaș din meciul cu Stefanos Tsitsipas, de la Wimbledon 2022. Jucătorul australianul a primit o amendă de 10.000 de dolari după ce l-a jignit pe arbitrul de scaun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios s-a impus în 4 seturi în fața lui Stefanos Tsitsipas, scor 6-7, 6-4, 6-3, 7-6, la finalul unui joc extrem de tensionat.

Ce amendă a primit Nick Kyrgios după ce l-a făcut „prost” pe arbitru la Wimbledon 2022

Cei doi jucători au avut mai multe ieșiri nervoase în meciul din turul 3 de la All England, iar organizatorii turneului s-au sesizat.

Reclamă

Punctul culminant a avut loc la finalul setului al doilea, câștigat de Kyrgios cu 6-4. Extrem de furios, după punctul decisiv, Tsitsipas a trimis intenționat o minge în tribună. Gestul grecului l-a nemulțumit teribil pe Kyrgios, care s-a repezit către arbitrul de scaun.

Australianul a răbufnit și l-a jignit pe oficial, în încercarea de a-i atrage atenția în legătură cu o posibilă descalificare a lui Tsitsipas:

Reclamă

„Ești prost? Cum poți să dai cu mingea în tribune, să riști să lovești pe cineva și să nu fii descalificat? Trebuie să rănească pe cineva ca să fie descalificat? Dacă făceam eu așa… Doamne!”, a „tunat” Nick Kyrgios, citat de cotidianul Marca.

În urma reacției furibunde, Nick Kyrgios a primit o amendă în valoare de 10.000 de dolari din partea organizatorilor de la Wimbledon, anunță jurnalistul James Gray, citat de eurosport.ro.

Nici Stefanos Tsitsipas n-a scăpat nepedepsit. Sportivul grec a fost amendat cu 4.000 de dolari pentru mingea trimisă în mod voluntar, în forță, către publicul prezent pe terenul central de la All England.

Reclamă 4 / 0/3

Kyrgios se află la cea de-a doua amendă primită la actuala ediție de la Wimbledon. La finalul meciului cu Paul Jubb, din turul 1, australianul a scuipat către un spectator.

Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas, scandal uriaș la Wimbledon

„Războiul” dintre Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas a continuat și la conferința de presă, unde cei doi au avut un schimb acid de declarații.

„Asta face el. El îşi agresează adversarii. Probabil că el însuşi era un bătăuş la şcoală. Nu-mi plac bătăuşii. Nu-mi plac oamenii care îi agresează pe ceilalţi. Are şi câteva trăsături bune în caracterul său. Dar cred că are şi o latură foarte întunecată, care, dacă este expusă, poate face cu adevărat mult rău chiar şi oamenilor din jurul lui”, a declarat Stefanos Tsitsipas, despre Nick Kyrgios, citat de eurosport.ro.

Totodată, grecul consideră că Kyrgios creează o atmosferă de circ în timpul partidelor pe care le dispută:

„Nu cred că ar putea juca fără să aibă acest circ prin preajmă. Este doar modul în care îi place să se comporte pe teren. Pur și simplu scapă mereu. Am vorbit puțin cu arbitrul, spunându-i că, depășește de multe ori limita bunul simț”, a mai declarat Stefanos Tsitsipas, citat de aceeaşi sursă.

Ulterior, Tsitsipas și-a cerut scuze pentru gestul său necontrolat din setul secund:

„Am greșit și nu voi mai face niciodată așa ceva. Mi-am prezentat scuzele, nu știu ce mi-a trecut prin cap, dar cred că tot circul făcut de adversarul meu m-a afectat”, a mai spus Stefanos Tsitsipas.

Reclamă

Replica lui Nick Kyrgios nu s-a lăsat mult timp așteptată:

„Nu am făcut nimic lipsit de respect față de Stefanos astăzi. Nu l-am găurit cu mingi. Să intri aici și să spui că l-am agresat, e ușor. Nu suntem făcuți din același material. Mă înfrunt cu tipi care sunt adevărați concurenți.

Am mulți prieteni în circuit, ca să se știe. De fapt, sunt unul dintre cei mai apreciați. El nu este plăcut, trebuie să menționăm și asta”, a declarat Nick Kyrgios.

În optimile de finală de la Wimbledon 2022, Nick Kyrgios va da piept cu americanul Brandon Nakashima.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis
Tenis • 4 feb., 15:02
România, eliminată de Grecia din play-off-ul Cupei Davis! Stefanos Tsitsipas, victorie şi la dublu
Novak Djokovic, în timpul conferinţei de presă de la Australian Open 2024
Australian Open • 13 ian., 17:56
„Cine este cea mai mare ameninţare la acest turneu?” Novak Djokovic, răspuns genial înainte de Australian Open
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia
Tenis • 3 ian., 14:31
Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia: „Le transmit că sunt pur și simplu proști”
Nick Kyrgios, în timpul unei conferinţe de presă
Tenis • 14 dec., 21:09
Nick Kyrgios iese din nou la „atac”: „Eu am jucat 4 ore, Svitolina 40 de minute, dar am fost plătiţi la fel”