Închide meniul

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

Alex Masgras Publicat: 7 iulie 2024, 22:44

Reclamă
Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

Emma Răducanu şi Lulu Sun, după meciul din optimile de finală de la Wimbledon 2024 / Profimedia

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024. Campioana de la US Open 2021 s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la All England Club, după înfrângerea cu Lulu Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea de 23 de ani din Noua Zeelandă s-a impus cu 6-2, 5-7, 6-2, după 2 ore şi 45 de minute de joc.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză pe terenul central de la All England Club

Chiar dacă Lulu Sun, locul 123 WTA, avea clasamentul de partea ei în faţa Emmei Răducanu (135 WTA), britanica născută în Canada pornea ca mare favorită pentru calificarea în sferturi.

După un prim set în care setul a trădat-o, Emma Răducanu a reuşit să facă diferenţa pe final de set secund şi să obţină break-ul la 6-5, trimiţând partida în decisiv. La începutul setului trei, Răducanu a tras o sperietură zdravănă, după ce a fost la un pas de accidentare. Ea a alunecat în timp ce alerga după minge, dar a putut continua partida.

Două break-uri în favoarea jucătoarei din Noua Zeelandă au făcut diferenţa, iar Lulu Sun a obţinut calificarea în sferturile de finală. Performanţa jucătoarei de 23 de ani este uluitoare, în condiţiile în care turneul de la Wimbledon 2024 reprezintă abia a doua participare la un turneu de Grand Slam. În prima participare, la Australian Open, la începutul acestui an, Lulu Sun a fost eliminată încă din primul tur.

Reclamă
Reclamă

Pentru un loc în semifinalele de la Wimbledon, Lulu Sun va juca cu Donna Vekic (37 WTA), cea care a trecut în optimi de Paula Badosa (93 WTA), scor 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 42 de minute de joc.

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner s-au calificat în sferturile de la Wimbledon 2024!

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner s-au calificat în sferturile de la Wimbledon 2024. Campionul din 2023 de la All England Club şi numărul 1 ATP au obţinut victorii clare în optimile de finală de duminică. Spaniolul a pierdut însă un set şi a avut nevoide de puţin mai mult de trei ore pentru a trece de Ugo Humbert, pe care l-a învins cu 6-3, 6-4, 1-6, 7-5.

Pe terenul cu numărul 1 de la Wimbledon, Jannik Sinner l-a învins pe Ben Shelton, cu 6-2, 6-4, 7-6(9), după 2 ore şi 10 minute de joc.

Reclamă

Pentru un loc în semifinale, Carlos Alcaraz va juca împotriva câştigătorului dintre Tommy Paul şi Roberto Bautista Agut. În ceea ce îl priveşte pe Jannik Sinner, italianul se va duela cu învingătorul duelului Grigor Dimitrov – Daniil Medvedev.

Cel mai bun rezultat al lui Jannik Sinner la Wimbledon a fost semifinala din 2023, în timp ce Carlos Alcaraz este deţinătorul titlului. În cazul în care îşi vor câştiga partidele din sferturi, cei doi se vor întâlni în semifinalele de la Wimbledon.

În acest moment, Carlos Alcaraz conduce cu 5-4 întâlnirile directe cu Jannik Sinner. Cu toate acestea, singura întâlnire dintre cei doi pe iarbă a fost câştigată de italian, în optimile de finală de la Wimbledon 2022.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și