Închide meniul

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2024, 22:45

Reclamă
Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

Emma Răducanu, la Wimbledon 2024 / Profimedia

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon. Britanica de 21 de ani a învins-o pe Elise Mertens fără prea mari emoţii, scor 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este doar a 3-a prezenţă într-un tur 3 la un turneu de Grand Slam pentru Emma Răducanu. Ultima oară, ea producea una dintre cele mai mari surprize şi se impunea la US Open 2021.

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

Emma Răducanu s-a calificat, miercuri, în turul al treilea la turneul de la Wimbledon, cu o victorie confortabilă, scor 6-1, 6-2, împotriva sportivei belgiene Elise Mertens, potrivit news.ro.

Raducanu a avut probleme de formă de la triumful său uimitor de la US Open în 2021, dar a părut la vârful jocului ei împotriva lui Mertens.

Când a ajuns anterior ultima dată Răducanu în turul al treilea al unui turneu de Grand Slam la simplu? US Open 2021, pe care l-a şi câştigat.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru Răducanu urmează o confruntare cu Maria Sakkari, cap de serie 9.

Răducanu a câştigat singurul său meci anterior împotriva lui Sakkari – în semifinale, în drumul spre titlul din 2021 de la New York.

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

Anca Todoni a fost eliminată în turul 2 de la Wimbledon, după confruntarea cu Coco Gauff de pe terenul cu numărul 1. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii, a doua favorită la turneul de al All England Club, s-a impus cu 6-2, 6-1, după 67 de minute de joc.

Reclamă

În ciuda scorului de pe tabelă, Anca Todoni a făcut o partidă bună, în al doilea meci pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

Românca de 19 ani şi-a trecut în cont mai multe puncte frumoase, iar în prima parte a primului set, a disputat mai multe game-uri echilibrate cu a doua jucătoare a lumii, care a reprezentat şi primul duel al carierei cu o jucătoare din Top 5 WTA.

Din nefericire, eliminarea Ancăi Todoni lasă România fără reprezentante pe tabloul principal feminin încă din a treia zi de concurs de la Wimbledon.

Pentru că a ajuns în turul secund de la Wimbledon, Anca Todoni, jucătoare de pe locul 142 WTA, va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 93.000 de lire sterline (110.405 euro).

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:43

„S-a accelerat transferul!” Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid! Destinaţie spectaculoasă pentru atacantul kosovar

11:32

Gigi Becali a refuzat 10 milioane de euro pentru Florinel Coman: „El ştie bine discuţiile!”

11:15

LIVE VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa de sprint, amânată din cauza ploii

11:12

Giovanni Becali a făcut anunţul momentului despre Dennis Man: „Semnează luni sau marţi!”. E tot mai aproape de transferul vieţii!

11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și