Închide meniul

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 19:24

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019

Simona Halep, în timpul unui meci de la Wimbledon 2022 / Profimedia

Simona Halep – Magdalena Frech este confruntarea care va avea loc în turul 3 la Wimbledon 2022. Meciul va avea loc pe terenul doi, nu mai devreme de ora 17:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech, din turul trei de la Wimbledon 2022

Prima întâlnire dintre Halep și Frech a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

”Simo” a învins-o pe Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și continuă lupta pentru mult râvnitul trofeu pe care l-a câștigat în 2019.

Reclamă

Magdalena Frech: ”Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3”

Simona Halep este ca o sperietoare pentru Magdalena Frech. Jucătoarea de 24 de ani și-ar fi dorit să întâlnească altă adversară.

”Sunt foarte fericită, dar vreau mai mult. Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3, să ajung în optimi fără mari probleme. Știu că mă așteaptă un meci greu, pentru asta mă pregătesc.

E al treilea meci pe care îl jucăm. Am jucat în Australia în acest an și a fost un meci echilibrat. Sper ca de data asta eu voi trece prima linia de sosire”, a spus Frech, citată de polskieradio24.pl.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep: „Știu la ce să mă aștept!”

Românca e încrezătoare că poate să avanseze în optimile turneului londonez.

„E o revenire plăcută pentru că întotdeauna îmi place să joc la Wimbledon și e o atmosferă extraordinară. Mă bucur că am câștigat și că mai am șansa să joc aici. Nu știu dacă va fi diferit (n.r. jocul lui Frech) pentru că nu am jucat niciodată contra ei pe iarbă. Dar e un nou meci, am jucat contra ei și știu la ce să mă aștept. O să mă concentrez pe mine și o să încerc să joc mai bine decât astăzi”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Recomandări
  • La ce oră se joacă meciul Simona Halep – Magdalena Frech
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și