Închide meniul

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon! ”Simo” și-a ”spulberat” adversara în toate întâlnirile directe

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 20:52

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon! ”Simo” și-a ”spulberat” adversara în toate întâlnirile directe

Simona Halep luptă pentru calificarea în sferturile Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Hepta

  • Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Simona Halep – Magdalena Frech este confruntarea care va avea loc în turul 3 la Wimbledon. ”Simo” a învins-o pe Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și continuă lupta pentru mult râvnitul trofeu pe care l-a câștigat în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria de senzație cu Flipkens, Simona și-a aflat adversara din turul al treilea de la Wimbledon. Este vorba despre Magdalena Frech, locul 92 WTA.

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

Reclamă

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Prima întâlnire a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0.

Reclamă

Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

”Simo”, mesaj superb pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens se retrage din activitate după această partidă.

„Nu este vorba despre meciul meu, ci despre ea. Am vorbit despre asta, dar emoția este mult mai mare. Am tremurat în acest meci, antrenorul meu poate să confirme. E o campioană, nu cedează niciodată. Vreau să te felicit, ne vei lipsi, mult noroc în ceea ce urmează!”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, gest uriaş după ce Kirsten Flipkens a început să plângă

Simona Halep a făcut un gest uriaş după ce Kirsten Flipkens a început să plângă la finalul meciului. Acesta a fost ultimul meci din cariera jucătoarei din Belgia.

Simona Halep s-a întrebuinţat serios pentru a o învinge pe belgianca Kirsten Flipkens în turul al doilea al turneului de la Wimbledon. Deşi părea că a scăpat în câştigătoare, Kirsten Flipkens a cedat în faţa a două reveniri fabuloase ale Simonei Halep. Aceasta a fost a şasea întâlnire dintre cele două jucătoare, iar Simona le-a câştigat pe toate.

La finalul partidei, jucătoarea din Belgia nu şi-a putut stăpâni emoţiile. Aceasta început să plângă, iar Halep a aplaudat-o la final. Mai mult, cele două jucătoare au părăsit împreună terenul.

Atât de multe și atât de puține. Sunt foarte emoționată. Este meciul meu de rămas bun. Să-mi pot încheia cariera unei campioane așa cum e Simona, e un vis devenit realitate. Wimbledon întotdeauna va fi un loc special pentru mine. Mă bucur că am putut să-mi iau la revedere pe acest teren, împotriva unei mari campioane.

(ce urmează?) Am meci de dublu mâine. Probabil că vom merge la Ibiza după ce terminăm la dublu„, a spus Kirsten Flipkens după ce Simona Halep a învins-o.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep