Închide meniul

Mats Wilander nu îi dă nicio şansă Simonei Halep la Wimbledon 2022. Pe cine pariază la câştigarea trofeului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2022, 13:20

Mats Wilander nu îi dă nicio şansă Simonei Halep la Wimbledon 2022. Pe cine pariază la câştigarea trofeului

Mats Wilander nu îi dă nicio şansă Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep, în timpul partidei din primul tur de la Wimbledon 2022/ Profimedia

Mats Wilander nu pariază pe Simona Halep la ediţia din acest an de Wimbledon. Liderul mondial, Iga Swiatek, este favorita suedezului la cucerirea unui nou titlu de Grand Slam, de data aceasta pe iarba londoneză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul secund de la Wimbledon, după o victrie facilă, cu Karolina Muchova. Totodată, şi Iga Swiatek a avut o evoluţie solidă în primul tur, învingând-o clar pe Jana Fett. Halep şi Swiatek se află pe aceeaşi jumătate de tablou, şi cele două se pot întâlni în semifinale.

Mats Wilander nu îi dă nicio şansă Simonei Halep la Wimbledon 2022. Pe cine pariază

Mats Wilander o vede pe Iga Swiatek de neoprit în acest an la Wimbledon. Poloneza se află într-o formă de senzaţie în acest an, ajungând la 36 de vctorii consecutive, după debutul cu succes de la All England Club.

„Joacă mai repede decât o făcea, îşi asumă mai multe riscuri cu forehandul. Va fi foarte greu pentru orice adversară a Igăi să facă ceva, atunci când e în controlul punctului şi loveşte cu dreapta. E mare favorită să câştige Wimbledonul. Asta în ciuda faptului că nu are o experienţă deosebită pe iarbă. Dar ştie ce vrea când intră pe teren, respectă perfect planul avut”, a declarat Mats Wilander, conform eurosport.ro.

Iga Swiatek s-a calificat în turul secund la Wimbledon 2022. Ce spune Wilander despre performanţa liderului WTA

Iga Swiatek a învins-o clar pe Jana Fett în minimum de seturi, scor 6-0, 6-3, şi şi-a asigurat prezenţa în turul secund de la Wimbledon. Liderul mondial este favorită la cucerirea titlului pe iarba londoneză.

Reclamă

Iga Swiatek o va întâlni pe luckyloser-ul Lesley Pattinama, ocupanta locului 138, care a învins-o în primul tur pe beneficiara unui wildcard, Sonay Kartal, în set decisiv.

Liderul WTA nu a avut emoţii la debutul la Wimbledon 2022. Primul set a fost la discreţia jucătoarei din Polonia, pe care l-a câştigat la 0. În începutul setului doi, Iga a avut ceva probleme, şi s-a văzut condusă cu 3-1. În cele din urmă, poloneza s-a impus cu 6-3.

„Cred că e foarte greu să gestionezi presiunea, în situaţia ei, mai ales că nu a avut vreun meci pe iarbă înainte de Wimbledon. Dar ea a gestionat excelent totul azi (n.r. ieri). Cred că şi-a găsit o nouă motivaţie, din a nu pierde, după această serie fantastică. Chiar dacă în meciul cu Fett în unele momente, în setul secund, jocul nu i-a mers aşa cum ar fi vrut, a rămas extrem de calmă. E numărul unu mondial, e extrem de relaxată şi are o linişte în joc care o fac foarte greu de învins”, a declarat Mats Wilander, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep – Kristen Flipkens, în turul 2 la Wimbledon 2022

Simona Halep – Kristen Flipkens este meciul care se va disputa în turul 2 de la Wimbledon 2022. Românca a impresionat în manşa inaugurală a turneului de Grand Slam şi este mare favorită şi în următoarea fază a competiţiei de pe iarba londoneză.

Prima dată Halep şi Flipkens au fost adversare în urmă cu 12 ani, la Tokyo. Simona şi-a adjudecat primul set cu 6-4, iar în actul secund s-a impus la zero! În 2011, campioana noastră s-a calificat în finala turneului de la Fes (Maroc) după ce a trecut de belgiancă cu 7-5, 6-4.

Au urmat alte două victorii categorice obţinute de constănţeancă, de fiecare dată cu acelaşi scor, 6-4, 6-2. Halep a triumfat în meciurile cu Flipkens de la ‘s-Hertogenbosch (2013) şi Cincinnati (2014). Ultima lor confruntare a avut loc la US Open, în urmă cu 6 ani. A fost cea mai clară victorie a Simonei. Belgianca a pierdut fără drept de apel, cu scorul 0-6, 2-6.

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la Wimbledon 2022

Legendara jucătoare americană, Chris Evert, pariază pe Simona Halep pentru a deveni campioană în acest an la Londra. În timpul carierei fabuloase,Evert a triumfat de trei ori pe iarba de la All England Club.

„O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante”, a declarat Chris Evert.

Simona Halep a avut rezultate notabile în acest sezon de iarbă. Românca a evoluat în semifinale la Birmingham, fiind învinsă de Beatriz Haddad Maia. Tot în penultimul act a ajuns şi la Bad Homburg, însă de această dată s-a retras înainte de partida cu Bianca Andreescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și