Închide meniul

Mats Wilander, suprins după ce Simona Halep a fost învinsă de Elena Rybakina: „Nu a fost sigură de planul de joc”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 19:34

Mats Wilander, suprins după ce Simona Halep a fost învinsă de Elena Rybakina: „Nu a fost sigură de planul de joc

Simona Halep

Simona Halep, într-un meci / Profimedia

Mats Wilander s-a declarat suprins după meciul Simona Halep – Elena Rybakina. Fostul campion suedez a declarat că românca nu a avut un plan bine stabilit, încă de la începutul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a ratat calificarea în finala Wimbledon 2022. Românca a pierdut clar în faţa Elenei Rybakina, scor 3-6, 3-6, după o oră şi 17 minute de joc. Rybakina va da peste Ons Jabeur în marea finală.

Mats Wilander, suprins după Simona Halep – Elena Rybakina

Mats Wilander a declarat că spre deosebire de Simona Halep, Elena Rybakina a fost mereu în control pe durata partidei din semifinala Wimbledon 2022. Românca a suferit din punct de vedere al serviciului, comiţând 9 duble greşeli.

„Sunt surprins că a reușit tot meciul să își mențină agresivitatea. Dar dacă te uiți la Simona, a făcut multe duble greșeli, nu a fost sigură de planul de joc. Elena a fost foarte calmă, așa cum a și sărbătorit victoria. A fost foarte reținută. Ea este viitorul și cred că va reuși să mai câștige Grand Slam-uri”, a declarat Mats Wilander, pentru Eurosport.

De cealaltă parte, Alex Corretja a lăudat modul de joc al Elenei Rybakina, care nu i-a oferit nicio şansă Simonei Halep. Serviciul a fost principala armă a jucătoarei din Kazahstan.

Reclamă

„Simona s-a chinuit cu serviciul. Elena a dictat multe puncte. A făcut-o pe Simona să nu se simtă confortabil pe teren, şi cu serviciul, şi cu returul. Reuşeşte să lovească tare, şi cu mult efect. A scos-o pe Simona din joc. A fost totul la îndemâna ei, de ea a depins rezultatul, nu de Simona”, a declarat Alex Corretja, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Elena Rybakina, prima reacție după ce a învins-o pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2022

Elena Rybakina a avut o primă reacție după ce a învins-o pe Simona Halep și s-a calificat în finala de la Wimbledon 2022. Va fi pentru prima dată când jucătoarea din Kazahstan, de 23 de ani, va juca cu trofeul unui Grand Slam pe masă.

Jucătoarea de pe locul 23 WTA a avut o evoluție senzațională pe terenul central de la All England Club. Rybakina a reușit rapid break-ul în primul set, s-a desprins la 3-0 și s-a impus cu 6-3 după 38 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

„Simona e o mare campioană, am avut meciuri tari înainte. Am fost foarte concentrată azi și sunt fericită de cum am jucat. Am avut un joc solid.

Am fost emoționată, bineînțeles. Atmosfera pe care am avut-o la celelalte meciuri m-a ajutat. Eram destul de emoționată, dar am reușit să îmi gestionez emoțiile și m-au ajutat partidele jucate pe terenul numărul 1.

Nu știu cum să descriu jocul meu. De obicei am suișuri și coborâșuri în joc, dar azi am fost bine pregătită mental. A fost un meci nemaipomenit”, a declarat Elena Rybakina, după finalul meciului, la eurosport.ro.

În finala de la Wimbledon 2022, Elena Rybakina se va duela cu Ons Jabeur. Tunisianca a învins-o pe Tatjana Maria, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1, după un meci ce a durat aproape două ore de joc. Și jucătoarea de pe locul 2 WTA se află la cea mai bună performanţă din carieră.

„O să fie un meci tare, e o jucătoare foarte bună, foarte inteligentă. Nu o să fie ușor să joc împotriva ei. E timpul să mă simt bine pe teren și cred că va fi un meci frumos„, a spus Rybakina despre partida cu Ons Jabeur.

Recomandări
  • Mats Wilander, declaraţii după înfrângerea Simonei Halep
  • Românca a pierdut cu Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și