Închide meniul

Mesajul postat de Simona Halep, după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022. „Simo” va lupta pentru o nouă finală de Grand Slam

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 21:07

Mesajul postat de Simona Halep, după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022. „Simo va lupta pentru o nouă finală de Grand Slam

Mesajul postat de Simona Halep, după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep, după victorie / Profimedia

Simona Halep a postat un mesaj pe conturile sale de socializare, la scurt timp după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022. Simo se declară fericită de parcursul său de la All England Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Wimbledon 2022, după victoria de vis cu Amanda Anisimova. Simo a trecut de americancă în minimum de seturi, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 5 minute.

Mesajul postat de Simona Halep, după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep s-a declarat bucuroasă după ce a reuşit să se califice în semifinalele Wimbledon 2022. Românca a tranmis un scurt mesaj după meciul câştigat cu Amanda Anisimova:

„Este o bucurie să fiu în semifinale la Wimbledon. Sunt fericită de asta”, a fost mesajul Simonei Halep, de pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina

Simona Halep a mărturisit că nu se teme de duelul de „foc” cu Elena Rybakina, şi spune că va da totul pentru a face un meci mare. Cele două se vor afla la a patra întâlnire directă din circuit, „Simo” având avantajul meciurilor directe.

Marele atuu al jocului Elenei Rybakina este serviciul. În ultima partidă de la Wimbledon, cea din sferturi cu Ajla Tomljanovic, Rybakina a servit 15 aşi.

„Ei bine, știu că servește foarte bine, mă aștept la asta. Voi încerca să returnez primul ei serviciu, să o pun în teren. Știu că este o jucătoare care are un serviciu puternic. Am jucat împotriva ei de câteva ori. Sunt sigură că are multă încredere în ea, fiind acum în semifinale aici, la Wimbledon. Dar este un nou meci, o nouă provocare. Sunt pregătită pentru el și voi încerca să dau totul pentru a-mi fructifica șansa”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida cu Amanda Anisimova.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Simona Halep a declarat că se va baza pe experienţa acumulată până acum în cariera sa. Elena Rybakina se află la prima semifinală de Grand Slam din carieră, în timp ce Simo s-a calificat pentru a treia oară, doar la Wimbledon, în penultimul act.

„Mă bazez pe experiență, multe meciuri. Am fost în această poziție. Așa că atunci când ești în această poziție, următoarea dată te simți mai bine. Te simți ca și cum ai fi fost acolo, te simți mai bine. Ai învățat unele lucruri din acele momente. Sunt mereu deschisă să învăț. Așa că de fiecare dată când am ceva nou în interiorul meu despre ce s-a întâmplat, și încerc să dau tot ce am mai bun pentru a mă descurca mai bine data viitoare”, a mai spus Simona Halep, citată de Eurosport.

Amanda Anisimova, dărâmată după eşecul cu Simona Halep

Amanda Anisimova este dezamăgită după eşecul clar suferit în faţa Simonei Halep. Americanca a dezvăluit că a fost aproape de a izbucni în plâns, în timpul setului secund.

„Cred că Simona a jucat foarte bine, ca întotdeauna. Pur și simplu nu am putut să-mi intensific jocul sau am făcut-o foarte târziu. Sunt supărată, pentru că aș fi putut juca mult mai bine. Dar voi învăța doar din experiență.

Cred că am fost destul de stresată în acest meci. Nu știu. Pur și simplu m-am simțit foarte rigidă și înghețată. Am devenit foarte emoționată în scaun pentru că nu jucam prea bine (n.r. în momentul în care a fost la un pas să izbucnească în plâns, într-una dintre pauzele setului 2).. Nu prea îmi place să nu joc la maxim, mai ales pe un stadion atât de plin. Este foarte dezamăgitor pentru mine. Așa că am fost foarte supărată”, a declarat Amanda Anisimova, citată de Eurosport.

Pe finalul setului secund, Amanda Anisimova a avut o serie de trei game-uri câştigate consecutive, de la scorul de 5-1, pentru Simona Halep. Americanca a declarat că abia în acel moment s-a simţit puţin mai relaxată, fiind capabilă să-şi dezvolte tenisul său.

„Dar apoi am încercat să-mi dau seama cum aș putea juca mai bine. Am început să devin puțin mai relaxată, să intru mai mult în lovituri și să mă lupt. Nu pot să spun că am fost emoționată, nu a fost la fel ca la meciul cu Gauff, când am jucat în premieră pe central. A fost puțin diferit astăzi. Dar cu Simona este foarte greu de jucat. Este greu să-ți dai seama cum să joci cel mai bun tenis al tău împotriva ei”, a mai spus Amanda Anisimova, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și