Închide meniul

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022: „O nouă provocare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 20:08

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022: „O nouă provocare

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina

Simona Halep, la Wimbledon 2022/ Profimedia

Simona Halep a declarat că se simte pregătită de duelul cu Elena Rybakina, şi speră să ajungă din nou într-o finală la Wimbledon, după trei ani. „Simo” consideră că marele atuu din jocul adversarei sale din semifinala de la All England Club este serviciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în penultimul act la Wimbledon, după o victorie solidă cu Amanda Anisimova. Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci ce a durat puţin peste o oră.

Simona Halep, pregătită de duelul cu Elena Rybakina

Simona Halep a mărturisit că nu se teme de duelul de „foc” cu Elena Rybakina, şi spune că va da totul pentru a face un meci mare. Cele două se vor afla la a patra întâlnire directă din circuit, „Simo” având avantajul meciurilor directe.

Marele atuu al jocului Elenei Rybakina este serviciul. În ultima partidă de la Wimbledon, cea din sferturi cu Ajla Tomljanovic, Rybakina a servit 15 aşi.

„Ei bine, știu că servește foarte bine, mă aștept la asta. Voi încerca să returnez primul ei serviciu, să o pun în teren. Știu că este o jucătoare care are un serviciu puternic. Am jucat împotriva ei de câteva ori. Sunt sigură că are multă încredere în ea, fiind acum în semifinale aici, la Wimbledon. Dar este un nou meci, o nouă provocare. Sunt pregătită pentru el și voi încerca să dau totul pentru a-mi fructifica șansa”, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de după partida cu Amanda Anisimova.

Reclamă

Totodată, Simona Halep a declarat că se va baza pe experienţa acumulată până acum în cariera sa. Elena Rybakina se află la prima semifinală de Grand Slam din carieră, în timp ce Simo s-a calificat pentru a treia oară, doar la Wimbledon, în penultimul act.

„Mă bazez pe experiență, multe meciuri. Am fost în această poziție. Așa că atunci când ești în această poziție, următoarea dată te simți mai bine. Te simți ca și cum ai fi fost acolo, te simți mai bine. Ai învățat unele lucruri din acele momente. Sunt mereu deschisă să învăț. Așa că de fiecare dată când am ceva nou în interiorul meu despre ce s-a întâmplat, și încerc să dau tot ce am mai bun pentru a mă descurca mai bine data viitoare”, a mai spus Simona Halep, citată de Eurosport.

Simona Halep, favorită clară în fața Elenei Rybakina, la Wimbledon 2022

Simona Halep este favorită clară în meciul cu Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022. Campioana noastră pleacă cu prima șansă și la câștigarea prestigiosului trofeu de la Londra, în viziunea caselor de pariuri.

Reclamă 4 / 0/3

Bookmakerii o consideră favorită clară pe „Simo” în duelul cu Rybakina, sportiva pe care românca o conduce cu 2-1 în meciurile directe. 1.36 este cota campioanei noastre pentru meciul din semifinale, în timp ce adversara româncei va porni cu 3.30. Pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep, bookmakerii au oferit cota 1.85.

Halep pornește cu prima șansă și la cucerirea trofeului de la Londra, în viziunea bookmakerilor. Sportiva din Constanța are cota 2.15 pentru a deveni din nou campioană la Wimbledon, fiind urmată de Ons Jabeur (2.25), Elena Rybakina (6.00) și Tatjana Maria (25.00).

Duelul „de foc” dintre Simona Halep și Elena Rybakina se va disputa joi, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

Meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina va fi al doilea al zilei de pe Terenul Central. Înaintea partidei campioanei noastre, pe arena principală se va disputa cealaltă semifinală, dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, la ora 15:30.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și