Închide meniul
VIDEO

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon: „Am împrumutat bustiera antrenoarei mele”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iunie 2022, 17:02 / Actualizat: 20 martie 2023, 10:36

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon: „Am împrumutat bustiera antrenoarei mele

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon

Mihaela Buzărnescu, trimisă să se schimbe la vestiare / Captură Eurosport

Mihaela Buzărnescu a avut o primă reacţie după ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon. Sportiva de 34 de ani a fost nevoită să se schimbe pentru a primi dreptul de a juca în meciul cu Nastasja Schunk, cea pe care a învins-o în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea din România, de pe locul 127 WTA, a dezvăluit, la finalul partidei, ce s-a întâmplat cu adevărat. A elucidat misterul şi a anunţat ce soluţie salvatoare a găsit pentru a respecta cerinţele obligatorii ale turneului de Grand Slam.

Mihaela Buzărnescu a explicat de ce a fost trimisă la vestiare de organizatorii de la Wimbledon

Tradiţia de la All England Club obligă ca fiecare jucătoare să fie îmbrăcată în alb complet. Bustiera i-a jucat feste, dar Buzărnescu a fost ajutată de antrenoarea ei să iasă din impas.

Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea aici deasupra (n.r. arată spre zona bustului) și trebuia să o schimb. Cea albă pe care o aveam eu era prea transparentă și se vedea totul pe dedesubt și nu puteam să o port, așa că am împrumutat de la antrenoarea mea, am luat bustiera ei (n.r. râde). Asta e, bine că ne-am descurcat„, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru eurosport.ro.

Iniţial, Mihaela Buzărnescu a încercat să le explice oficialilor că nu încalcă regulamentul de la Wimbledon, dar aceştia nu au stat pe gânduri. Românca nu a început meciul până nu a scăpat de bustiera neagră.

Reclamă

Mihaela nu a fost afectată de întârzierea partidei. Ea a câştigat partida cu sportiva din Germania, cu 6-4, 6-2. În turul 2, ea se va duela cu învingătoarea dintre Coco Gauff şi Gabriela Ruse.

Buzărnescu, net superioară la serviciu, a avut mai multe mingi direct câştigătoare (19-12) şi a făcut mai puţin erori neforţate (20-29).

Reclamă 4 / 0/3

Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 78.000 de lire sterline, iar în turul secund o va înfrunta pe învingătoarea dintre Gabriela Ruse şi Cori Gauff (SUA), a 11-a favorită.

Buzărnescu este a treia româncă ajunsă în turul secund la Wimbledon, după Sorana Cîrstea şi Irina Begu. Marţi vor evolua în primul tur şi celelalte patru românce de pe tablou, Simona Halep (contra cehoaicei Karolina Muchova), Gabriela Ruse (împotriva americancei Cori Gauff), Irina Bara (împotriva franţuzoaicei Chloe Paquet) şi Ana Bogdan (contra ucrainencei Daiana Iastremska).

Mihaela Buzărnescu a trecut peste despărțirea de Mario Dulca

Mihaela Buzărnescu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, după despărțirea de Marco Dulca, jucătorul de la Chindia Târgoviște.

„Este un subiect destul de delicat și nu aș vrea să intru în detalii. Ceea ce este pe plan emoțional este lăsat deoparte față de partea profesională. Pentru mine contează partea profesională acum, enorm, și pe asta mă bazez.

Sper să fie din ce în ce mai bine. Faptul că sunt sănătoasă și pot să joc este cel mai important lucru. Și liniștită… sigur, vor veni toate la un moment dat. Mă bucur că sunt sănătoasă”, a spus Mihaela Buzărnescu înainte de Wimbledon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și